Nem akart házi feladatot írni egy 5 éves lány, az apja agyonverte

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság agyonverte házi feladat lány családon belüli erőszak apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Új-Mexikóban élő édesapa, Brandon Reynolds egyedül nevelte a lányát. Az 5 éves kislány nem akarta elkészíteni a házi feladatát, erre az apa agyonverte őt.

A 36 éves Brandon Reynolds Új-Mexikóban, Albuquerque-ben nevelte egyedül az 5 éves lányát. Az édesanyától hatósági úton vették el a gyermeket, mert marihuánát szívott.

A gyermek nem akarta elkészíteni a házi feladatát, így az apa vallomása szerint este 8-kor kezdte el verni a lányát. Az ABC News cikke szerint éjfélkor hívta a mentőket azzal, hogy a lányának szívrohama van.

Agyonverte gyermekét az Új-Mexikóban élő apa (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A kiérkező mentők kórházba szállították a kislányt, de már nem tudták megmenteni. Nyomozni kezdtek az ügyben, a gyermek súlyos sérüléseket szenvedett, a nappaliban és a szőnyegen pedig vért találtak. A gyilkossággal vádolt apa egyelőre vár, hogy döntsenek a sorsa felől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.