Futóverseny miatt lezárásokra kell készülni a hétvégén Budapesten

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
futóverseny Vivicittá Margitsziget útlezárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futást, amely miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten – közölték a szervezők az MTI-vel.

A közlemény szerint szombaton a futamok főként a Margitszigetet érintik, ezért lezárják a központi utat 6 és 17 óra között.

Forgalmi változásokra kell számítani az Árpád hídon, a Népfürdő utcán, a Jászai Mari téren, a pesti alsó rakparton (a Széchenyi István tér és Népfürdő utca között) és a Margit hídon 14.50 és 16 óra között.
Vasárnap is lezárják a margitszigeti központi utat 6 óra és 17 óra között, de 8.50-től 14.30-ig forgalmi változásokra kell számítani a Margit hídon, a Széchenyi István téren, a Lánchídon, az Alagút utcában, az Attila úton, a Fő utcában, a Bem rakparton, a Pázmány Péter sétányon, a Műegyetem rakparton, a Szabadság hídon, a Fővám téren, a Jászai Mari téren és az újpesti rakparton.
Hozzátették, hogy 7 óra és 10.30 között lezárják a budai alsó rakpartot (az Üstökös utca és a Pázmány Péter sétány között), illetve 7 óra és 14 óra között a pesti alsó rakpartot.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Borús, esős idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190412-borus-esos-ido-lesz-a-hetvegen-idojaras.htmlBorult ég, eső, szél és hűvös jellemzi a hétvége időjárását. News--Csapadékos hét elé nézünkhttp://www.life.hu/news/20190408-csapadekos-het-ele-nezunk-idojaras.htmlSzinte minden nap várható zápor és zivatar a héten, sőt akár viharos szél is lehet, a hőmérséklet pedig fokozatosan visszaesik. News--Ezek a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20190324-ezek-a-hatoslotto-nyeroszamai-a-12-jatekheten.htmlA hatos lottó várható főnyereménye a 12. játékhéten 1 milliárd 555 millió forint volt. News--Az amerikai lottótörténet harmadik legnagyobb, 768,4 millió dolláros főnyereményét ütötték meghttp://www.life.hu/news/20190331-az-amerikai-lottotortenet-harmadik-legnagyobb-7684-millio-dollaros-fonyeremenyet-utottek-meg-szerdan.htmlÁtszámítva 220 milliárd forintot nyert a lottón egy amerikai fogadó, ez a lottótörténet harmadik legnagyobb nyereménye az Egyesült Államokban. NewsOrigoIdős török utas halála miatt szállt le egy repülőgép Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190324-idos-torok-utas-halala-miatt-szallt-le-egy-repulogep-budapesten-szombaton.htmlEgy idős török utas halála miatt megszakította útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó, török utasszállító gép szombat délután Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. News--A vasárnapi meleget hidegfront váltja hétfőrehttp://www.life.hu/news/20190317-vasarnapi-meleget-hidegfront-valtja-hetfore-szerdan-melegszik-ujra.htmlHa teheted, ma mozdulj ki a szabadba, holnap úgysem lesz kedved hozzá. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.