Borús, esős idő lesz a hétvégén

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső borús időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borult ég, eső, szél és hűvös jellemzi a hétvége időjárását. 

Péntek


Erősen felhős vagy borult lesz az ég. Főleg ÉK-en, az ország középső sávjában és DNy-on fordul elő eső, záporeső. Az ÉK-i szél többfelé lesz élénk, néhol erős. 9 és 16 °C között alakul a hőmérséklet.

Szombat


Gyakran lesz erősen felhős az ég, és szórványosan zápor, kisebb eső, zivatar is előfordulhat. Élénk marad a légmozgás. 15 fok körül alakul a maximum.

Fotó: Csudai Sándor - Origo


Vasárnap


Az erősödő ÉK-i szél hatására kelet, északkelet felől csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Eső, zápor inkább a nap első felében a nyugati és a déli tájakon alakulhat ki. 13 és 18 fok közötti értékeket mérhetünk – írja a Köpönyeg.hu.

Csapadékos hét elé nézünkhttp://www.life.hu/news/20190408-csapadekos-het-ele-nezunk-idojaras.htmlSzinte minden nap várható zápor és zivatar a héten, sőt akár viharos szél is lehet, a hőmérséklet pedig fokozatosan visszaesik. News--Az amerikai lottótörténet harmadik legnagyobb, 768,4 millió dolláros főnyereményét ütötték meghttp://www.life.hu/news/20190331-az-amerikai-lottotortenet-harmadik-legnagyobb-7684-millio-dollaros-fonyeremenyet-utottek-meg-szerdan.htmlÁtszámítva 220 milliárd forintot nyert a lottón egy amerikai fogadó, ez a lottótörténet harmadik legnagyobb nyereménye az Egyesült Államokban. NewsOrigoHalálra gázoltak egy nőt Szegedenhttp://www.life.hu/news/20190331-halalra-gazoltak-egy-not-szegeden-szerb-utca.htmlHalálos baleset történt Szegeden a Szerb utcában. News--Idős török utas halála miatt szállt le egy repülőgép Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190324-idos-torok-utas-halala-miatt-szallt-le-egy-repulogep-budapesten-szombaton.htmlEgy idős török utas halála miatt megszakította útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó, török utasszállító gép szombat délután Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. News--Ilyen időre számíthatsz holnap: így tervezz programothttp://www.life.hu/news/20190323-ilyen-idore-szamithatsz-holnap-igy-tervezz-programot-elorejelzes.htmlHétfőtől lehűlés várható, de holnapra bátran tervezz kinti elfoglaltságot. NewsOrigoKitiltották a pornót a Tumblrről, hatalmasat buktak rajtahttp://www.life.hu/news/20190317-kitiltottak-a-pornot-a-tumblrrol-hatalmasat-buktak-rajta.htmlTavaly novemberben került ki a Tumblr az AppStore-ból, ugyanis gyerekpornót találtak rajta. Később a Tumblr kirakta az összes pornót az oldalról, ami csak egy részről volt jó húzás, ugyanis rengeteg látogatót elvesztettek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.