Belehalt sérüléseibe egy savval leöntött érsekújvári nő

Forrás: Shutterstock -
halál sav Érsekújvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belehalt sérüléseibe az az érsekújvári nő, akit kutyasétáltatás közben leöntöttek savval.

Egy 39 éves érsekújvári nőt kutyasétáltatás közben támadták meg, savval öntötték le. A hírek szerint a sérült nő maga hívott segítséget. Kritikus állapotban szállították kórházba, de az életét nem tudták megmenteni.

Belehalt sérüléseibe a savval leöntött nő - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A szlovák rendőrség a hivatalos Facebook-oldalán adott tájékoztatást arról, hogy az áldozat életét vesztette. A hatóságok vizsgálják a történteket, egyes sajtóértesülések szerint a nő egykori élettársa állhat a támadás mögött – írja a Paraméter.

A helyszínre vitték a rendőrök a negyedikről kizuhant Pannika szüleithttp://www.life.hu/news/20190412-a-helyszinre-vittek-a-rendorok-a-negyedikrol-kizuhant-pannika-szuleit.htmlKét évvel ezelőtt zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeletéről a hároméves Pannika. Most a rendőrök a helyszínre vitték a szülőket, hogy rekonstruálhassák az eseményeket. News--Az unokája által meggyilkolt magyar férfi, D. József 700 forintból csinált 1 millióthttp://www.life.hu/news/20190412-az-unokaja-altal-meggyilkolt-magyar-ferfi-700-forintbol-csinalt-1-milliot.htmlA sajószentpéteri D. Józsefet unokája és annak barátnője gyilkolta meg a gyanú szerint, méghozzá azért, mert a férfi 1 millió forintot nyert szerencsejátékkal. NewsOrigoLandolhatott a tragédia előtt az eltűnt maláj géphttp://www.life.hu/news/20190412-landolhatott-a-tragedia-elott-az-eltunt-malaj-gep.htmlAz eltűnt maláj gép rejtélye még sokáig fogja izgatni az embereket: újabb elmélet született arról, mi történhetett a tragédia előtt. NewsOrigoFutóverseny miatt lezárásokra kell készülni a hétvégén Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190412-futoverseny-miatt-lezarasokra-kell-keszulni-a-hetvegen-budapesten-telekom-vivicitta-varosvedo-futas.htmlA hétvégén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futást, amely miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten – közölték a szervezők az MTI-vel. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoBorús, esős idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190412-borus-esos-ido-lesz-a-hetvegen-idojaras.htmlBorult ég, eső, szél és hűvös jellemzi a hétvége időjárását. News--Elfajult szexjáték közben halt meg a 22 éves brit Anna Florence Reed (18+)http://www.life.hu/news/20190411-elfajult-szexjatek-kozben-halt-meg-a-22-eves-brit-anna-florence-reed.htmlEgy svájci luxusszállodában találtak holtan egy fiatal nőt. Kiderült, hogy egy elfajult szexjátékba halt bele. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.