Az unokája által meggyilkolt magyar férfi, D. József 700 forintból csinált 1 milliót

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál tippmix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sajószentpéteri D. Józsefet az unokája és annak barátnője gyilkolta meg a gyanú szerint, méghozzá azért, mert a férfi 1 millió forintot nyert szerencsejátékkal. 

A sajószentpéteri D. József hosszú ideig nélkülözött, de végül rámosolygott a szerencse. Tippmixen sikerült olyan jó tétet tennie, amelynek köszönhetően csaknem 1 millió forinthoz jutott, pontosan 987 ezer forinthoz úgy, hogy csupán 700 forintot fizetett a szelvény feladásáért, legalábbis a Bors ezt állítja.

Nyereménye miatt gyilkolhatták meg a magyar férfit - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A lap a kutatása során egyetlen olyan szelvényt talált a környékről, amely ennyi nyereménnyel járt. A településen nagyon sokan örültek annak, hogy D. Józsefet szerencse érte, a férfi unokája és annak barátnője azonban a pénz miatt támadt rá az idős férfira. A gyanú szerint a két fiatal kalapáccsal és késsel rontott rá Józsefre, és meggyilkolták. Mindkettőjüket letartóztatták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.