A helyszínre vitték a rendőrök a negyedikről kizuhant Pannika szüleit

Forrás: Shutterstock -
helyszín halál zuhanás baleset Kistarcsa gyermek tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeletéről a hároméves Pannika. Most a rendőrök a helyszínre vitték a szülőket, hogy rekonstruálhassák az eseményeket. 

"Néha úgy érzem, hogy soha nem derül ki, pontosan mi vezetett a kislányom halálához" – mondta a Blikknek Adamecz Tamás, Pannika édesapja. A hároméves kislány két évvel ezelőtt zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeletéről. A gyermekre a keresztanyja vigyázott, a szülők éjszakai műszakban dolgoztak. A tanúvallomás szerint a keresztanya jelezte a szülőknek, hogy hamarabb el kell mennie.

A helyszínre vitték a szülőket és a keresztanyát a rendőrök (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A gyermekre az édesapa talált rá az utcán, amikor hazaérkezett. Ezt a pillanatot most egy játék baba segítségével kellett megmutatnia. "Idáig úgy gondoltam, hogy Panna, miután a keresztanyja egyedül hagyta a lakásban, felmászott az ablakhoz, majd kiesett, de minél több adatot ismerek meg, egyre inkább azt gondolom, hogy teljesen más történt vele. Valószínűleg valami baleset történhetett, de annak részleteiről fogalmam sincs" – fogalmazott az édesapa.

A gyászoló édesanyát, Anasztáziát nagyon megviselte, hogy be kell lépnie egykori otthonukba. A szülők védője, dr. Lichy József a következőket mondta a lapnak: "Több tényadat és szakértői vélemény is amellett szól, hogy kételkedjünk az eredeti verzióban. Én most kérvényezni fogom, hogy vizsgálják meg a tetőn lévő hófogókat, mert szerintem annak meg kellett volna fognia a kislányt."

Futóverseny miatt lezárásokra kell készülni a hétvégén Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190412-futoverseny-miatt-lezarasokra-kell-keszulni-a-hetvegen-budapesten-telekom-vivicitta-varosvedo-futas.htmlA hétvégén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futást, amely miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten – közölték a szervezők az MTI-vel. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoBorús, esős idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190412-borus-esos-ido-lesz-a-hetvegen-idojaras.htmlBorult ég, eső, szél és hűvös jellemzi a hétvége időjárását. News--Elfajult szexjáték közben halt meg a 22 éves brit Anna Florence Reed (18+)http://www.life.hu/news/20190411-elfajult-szexjatek-kozben-halt-meg-a-22-eves-brit-anna-florence-reed.htmlEgy svájci luxusszállodában találtak holtan egy fiatal nőt. Kiderült, hogy egy elfajult szexjátékba halt bele. NewsOrigoDudás Gergely grafikus húsvéti rejtvénye pörög most a netenhttp://www.life.hu/news/20190411-dudas-gergely-grafikus-husveti-rejtvenye-porog-most-a-neten.htmlÚjabb feladvánnyal lepte meg a követőit Dudás Gergely grafikus. NewsOrigoHátborzongató felvételt készített két szellemvadász egy 116 éves babárólhttp://www.life.hu/news/20190411-hatborzongato-felvetelt-keszitett-ket-szellemvadasz-egy-116-eves-babarol.htmlEgy 116 éves babával készített szelfit két szellemvadász, az elkészült felvétel megdöbbentette a sokat látott párost. NewsOrigoKizuhant a harmadikról és meghalt egy egyéves gyerek Skóciábanhttp://www.life.hu/news/20190411-kizuhant-a-harmadikrol-es-meghalt-egy-egyeves-gyerek-skociaban.htmlEgy egyéves kislány meghalt, miután kizuhant egy harmadik emeleti lakás ablakából Skóciában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.