Vasrúddal ütötte és kínozta barátnőjét a brit focista, Reece Thompson

Forrás: Twitter/Reece22Thompson -
barátnő focista brit kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutálisan megkínozta barátnőjét a brit focista, Reece Thompson: börtönbe kell mennie. 

A Reece Thompson nevű brit focista brutálisan megkínozta barátnőjét. A férfi vascsővel ütötte a nőt, és arra kényszerítette, hogy festéket egyen, valamint tükrökkel is rátámadt. A focista megalázta és erőszakosan zaklatta a lányt, akinek a támadások miatt eltört az állkapcsa. Szörnyű zúzódásokat szerzett szinte az egész testét a háromnapos kínzás alatt, amelyet múlt szeptemberben szenvedett el.

Vasrúddal ütötte és kínozta barátnőjét a brit focista, Reece Thompson Forrás: Twitter/Reece22Thompson

Reece folyamatosan ütött. Ütött vasrúddal, eltörte az állkapcsom, és összetört egy tükröt a felyem felett. Festéket kellett nyalnom a padlóról, és még egy tükröt széttört a fejem fölött. Amikor a második tükröt törte össze felettem, azt hittem, meg fogok halni. Ordítottam neki, hogy álljon le, különben meg fog ölni" – mondta a neve elhallgatását kérő nő. Reece Thompson bűnösnek vallotta magát, tettéért 3 év 4 hónap börtönbüntetést kapott - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.