Kizuhant a harmadikról és meghalt egy egyéves gyerek Skóciában

Forrás: Dreamstime -
halál zuhanás kislány Skócia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egyéves kislány meghalt, miután kizuhant egy harmadik emeleti lakás ablakából Skóciában.

Tragikus halált halt egy egyéves kislány. A gyermek a skóciai Glasgow városának egyik háromemeletes épületéből zuhant ki, a legfelső szintről.

Kizuhant és meghalt az egyéves gyerek – Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A segítség gyorsan megérkezett, a kislányt azonnal kórházba szállították, de sajnos nem sikerült megmenteni az életét, a kicsi belehalt a sérüléseibe – írja a The Scottish Sun. A körülményeket egyelőre vizsgálják, a kislány családját összetörte a tragédia.

Nem akart gyereksírást az esküvőn: erre kérte barátnőjét a menyasszonyhttp://www.life.hu/news/20190411-nem-akart-gyereksiras-az-eskuvon-erre-kerte-baratnojet-a-menyasszony.htmlEgy koszorúslány elárulta, menyasszony barátnője azzal a megdöbbentő kéréssel fordult hozzá, hogy vetesse el a babáját, mert nem akar gyerekzsivajt az esküvőjén. NewsThinkstockElkészült az első kép a fekete lyukról – fotóhttp://www.life.hu/news/20190411-elkeszult-az-elso-kep-a-fekete-lyukrol.htmlElőször sikerült felvételt készíteni egy fekete lyukról. Az Event Horizon teleszkóphálózat által készített képeket, amelyen egy fényes gyűrűalakzat előtt sötét folt látható, szerdán mutatták be a világ hat különböző pontján egyidejűleg tartott sajtótájékoztatón. NewsOrigoIdőjárás: Németh Lajos szerint akár havas eső is lehethttp://www.life.hu/news/20190411-idojaras-nemeth-lajos-szerint-akar-havas-eso-is-lehet.htmlMegérkezett az országba a beígért hideg, Németh Lajos szerint a nyugati országrészben akár havas eső is előfordulhat. NewsOrigoIdős betegeitől szedett be súlyos pénzeket egy magyar orvoshttp://www.life.hu/news/20190410-idos-betegeitol-szedett-be-sulyos-penteket-egy-magyar-orvos.htmlFelfüggesztették az Írországban praktizáló magyar orvost, dr. Siklósi Zsoltot. Úgy tudni, idős betegeitől szedett be súlyos pénzeket. NewsOrigo73 évesen csináltatta első tetoválását a nagypapa, azóta megszállott letthttp://www.life.hu/news/20190410-73-evesen-csinaltatta-elso-tetovalasat-a-nagymama-azota-megszallott-lett.htmlEgész életében hajókkal dolgozott a 73 éves Robert Luff. Nemrégiben kapott a feleségétől egy utalványt az egyik tetoválószalonba, azóta megszállott lett. News--Rendőr akar lenni: az utcai lámpa fénye alatt írja a leckéjét a 12 éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20190410-rendor-akar-lenni-az-utcai-lampa-fenye-alatt-irja-leckejet-a-12-eves-kisfiu.htmlA térfigyelő kamerákon keresztül vették észre a rendőrök a 12 éves Víctor Martínt, aki az utcai lámpa fénye alatt írta a leckéjét. Mint kiderült: annyira szegények, hogy nem tudják beköttetni a villanyt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.