Válik a brit lottónyertes házaspár

válás lottó lottónyertes házaspár milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc évvel az után, hogy milliárdokat nyertek a lottón, elválik egymástól a brit házaspár.

Colin és Christine nyolc évvel ezelőtt nyert 161 millió fontot egy angliai lottósorsoláson. Hétköznapi emberekből egy csapásra Skócia 22. leggazdagabb lakosaivá váltak. A nyugdíjas pár akkor 38 éve volt már házas, és nyereményük felvétele után rengeteget cikkeztek róluk a brit sajtóban. Mindenki megdöbbenésére most bejelentették, hogy elválnak egymástól.

Válik a milliárdos lottónyertes házaspár Forrás: 123RF

A hivatalos indoklás szerint szerelmük barátsággá szelídült, és már egy éve külön élnek egymástól.

A szülővárosukban régóta pletykálják, hogy tavaly nyáron szétköltöztek. Ez nyílt titok volt arrafelé. Szégyenletes dolog ez, hiszen több évtizede együtt voltak" – nyilatkozta egy bennfentes a The Sunnak.

A nyereményükből egyébként vásároltak egy csodás kastélyt, és jótékony célokra is fordítottak bizonyos összeget. Saját elmondásuk szerint egyáltalán nem változtatta meg őket a gazdagság, a barátaik is ugyanazok maradtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.