A hullaházban ébredt a klinikai halál állapotából a férfi

Forrás: NORTHFOTO/¬© Simon Pizzey / Glouc Live / SWNS/Simon Pizzey / Glouc Live / Swns -
halál szívroham hullaház feltámadás tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joao Araujo szívrohamot kapott, amikor munkába vitte feleségét. Huszonegy perc után ébredt fel a hullaházban. A csodával határos módon újra munkába is állhatott. 

A 48 éves Joao Araujo munkába vitte feleségét, amikor a szemei kifordultak, a nyelve hátracsúszott. A feleség azonnal hívta a mentőket, akik kórházba szállították, majd közölték fele, hogy férje szívroham következtében elhunyt.

Hullaházban ébredt a férfi Forrás: NORTHFOTO/¬© Simon Pizzey / Glouc Live / SWNS/Simon Pizzey / Glouc Live / Swns

A nő azonnal értesítette a Portugáliában élő rokonokat a tragikus eseményről, közben férjét átszállították a halottasházba. Joao Araujo pontosan 21 percig volt halott, amíg fel nem ébredt a hullaházban. Az agyának komoly károsodást kellett volna szenvednie ennyi oxigén nélkül töltött idő után, ám Joao a kezdeti nehézségek után újra munkába állhatott. Állapota szinte csodának tekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.