Nagyszebenben kizuhant egy kisfiú a negyedik emeletről: nem tudták megmenteni az életét

Forrás: Shutterstock -
Nagyszeben élet kisfiú negyedik emeleti lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romániában, Nagyszebenben kizuhant egy kisgyerek a negyedik emeletről: nem tudták megmenteni az életét.

Hatalmas tragédia ért egy nagyszebeni családot: gyermekük kizuhant a negyedik emeletről. A hírek szerint a kisfiú édesanyjával volt otthon, aki mindössze néhány percre hagyta magára, de ez elég volt ahhoz, hogy megtörténjen a baj. A nő a fürdőszobába ment, a gyerek pedig kizuhant az ablakon, amely nyitva volt.

Nagyszebenben kizuhant egy kisfiú a negyedik emeletről – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A kisfiú többszörös csonttörést szenvedett, a kiérkező mentősök próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított vizsgálatot az ügyben – írja a Maszol.

Idegösszeomlást kapott a Teréz körúti robbantó, P. László: elmegyógyintézetbe kerülthttp://www.life.hu/news/20190319-idegosszeomlast-kapott-a-terez-koruti-robbanto-elmegyogyintezetbe-kerult.htmlA Teréz körúti robbantás miatt elítélt férfit elmegyógyintézetbe szállították. Állítólag idegösszeomlást kapott. NewsFotó: Mudra László - OrigoAkkora eső volt Angliában, hogy az utcán jet skizett egy férfi – Videóhttp://www.life.hu/news/20190318-akkora-eso-volt-angliaban-hogy-az-utcan-jet-skizett-egy-ferfi.htmlA vízzel elöntött utcán jet skizett egy férfi Angliában, a jelenetet pedig videóra is vették. NewsOrigoAz autóból kiszállva, az út mellett pisilt egy nő Csepelen – Videóhttp://www.life.hu/news/20190318-autobol-kiszallva-az-ut-mellett-pisilt-egy-no-csepelen.htmlAz autóból kiszállva, egy forgalmas út mellett pisilt egy nő Csepelen. A jelenetet videóra vették. NewsOrigoSzakadék fölött, egy kifeszített kötélen ugrált egy férfi – Videóhttp://www.life.hu/news/20190318-szakadek-folott-egy-kifeszitett-kotelen-ugralt-egy-ferfi.htmlFélelmetes mutatványt mutatott be egy amerikai férfi egy szakadék fölött. NewsOrigoLeégett egy krematórium Németországban, de a holttestek érintetlenek maradtakhttp://www.life.hu/news/20190315-leegett-egy-krematorium-nemetorszagban-de-a-holttestek-erintetlenek-maradtak.htmlTűz ütött ki egy németországi krematóriumban, de a benne tárolt holttestek sértetlenek maradtak. NewsOrigoMegölte 3 éves kislányát egy tanárnő, majd magával is végezni akarthttp://www.life.hu/news/20190316-megolte-3-eves-kislanyat-egy-tanarno-majd-magaval-is-vegezni-akart.htmlClaire Colebourn biológiatanárnő saját kezűleg végzett hároméves kislányával, vízbe fojtotta. A 36 éves nő elmondta, azért tette, mert szerinte a gyerek nagyobb biztonságban van a mennyben, mint ha az apja mellett lenne. A nő a gyilkosság után önmagával is végezni akart. Egyszer egy nagy adag inzulint adott be magának, egyszer felakasztotta magát, egyszer pedig hasba szúrta magát egy késsel: mindhárom alkalommal megmentették. Ezután magától jelentkezett a rendőrségen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.