időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha teheted, ma mozdulj ki a szabadba, holnap úgysem lesz kedved hozzá. 

Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég. Nyugaton többfelé, keleten csak elszórtan alakul ki eső. A viharossá fokozódó ÉNy-i szél jóval hűvösebb levegőt hoz: délután mindössze 7 és 13 fok lesz.
Kedden estig marad a borongós idő gyakori záporesővel, aztán lassan csökken a felhőzet. Erős marad a légmozgás. Hűvös idő várható 11 °C körüli maximumokkal – írja a koponyeg.hu, valamint azt is, hogy szerdától ismét felmelegedés várható.

Öngyilkosságot kísérelt meg Michael Jackson lánya, Parishttp://www.life.hu/sztarok/20190317-ongyilkossagot-kiserelt-meg-michael-jackson-lanya-paris-jackson.htmlSzombaton kórházba szállították Paris Jacksont, miután felvágta az ereit Los Angeles-i otthonában. Úgy tudni, állapota stabil, és már haza is engedték, de otthonában orvosi csapat vigyáz rá. TV + Sztárok--Vasvári Vivient meztelenül fotózták kisfiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190316-vasvari-luxus-vivient-meztelenul-fotoztak-kisfiaval.htmlVárandósan is láthattuk már Luxus Vivient meztelenül, most azonban lapos hassal és kisfiával pózol. TV + SztárokHárman meghaltak autóbalesetben Kiskunmajsa közelébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190315-harman-meghaltak-balesetben-kiskunmajsa-kozeleben.htmlHárman életüket vesztették az 5402-es főúton, Kiskunmajsa és Kiskunhalas között, ahol két személyautó összeütközött pénteken – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. TV + SztárokOrigoMr. Missh rapper megütött a koncertje után egy lányt: videón a bizonyítékhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-mr-missh-rapper-megutott-a-koncertje-utan-egy-lanyt-videon-a-bizonyitek.htmlEgy videó terjed a neten, amelyen Mr. Missh látható, amint a koncertje után bántalmaz egy nőt. Eredetileg úgy lehetett tudni, hogy az eset Cegléden történt szombat este, ám azt a szervezők közleményben cáfolták. TV + Sztárok--Aleska elmondta, hogyan viselte, hogy a játékostársai bántották az Exatlonbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-aleska-elmondta-hogy-viselte-a-bantasokat-amelyeket-az-exatlon-kapcsan-a-jatekostarsaitol.html30 éves lett Aleska. A Glamour-gálán amellett, hogy a Life.hu-nak elmesélte, hogyan ünnepelte a nagy napot, és miként tudja feldolgozni, hogy elérkezett ehhez a kerek évfordulóhoz, azt is elárulta a légtornász, hogyan viselte, hogy Dominikán az Exatlonban sokat bántották a játékostársai és a nézők. TV + SztárokOrigoDallos Bogi lett az Év énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190310-dallos-bogi-lett-az-ev-enekesnoje-glamour-dijatado.htmlAz Év énekesnője kategóriában Dallos Bogit választották a szavazók a Glamour díjátadóján. Bogi a Life.hu-nak interjúban mesélte el, mit szól a díjhoz, mit jelent ez számára, és hogyan fér össze az éneklés a műsorvezetéssel a jelenlegi életében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.