A Marson is lehetett élet: erre következtetnek az önjelölt kutatók

Mars civilizáció tárgy összeesküvés-elmélet bolygó ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az űr szerelmesei és az ufóhívők is rendszeresen böngészik a NASA által készített felvételeket, amelyeken sokszor találnak valami számukra érdekeset. Most épp egy olyan tárgyra bukkantak, amelyet bizonyítékként értékelnek arra nézve, hogy valamikor a Marson volt élet. 

Az ufóhívők és az összeesküvés-elméletek rajongói is szeretik böngészni a NASA által készített felvételeket. Most a Curiosity marsjáró által készített képeken fedeztek fel valamit, amiről úgy gondolják: bizonyíték lehet arra, hogy sok ezer évvel ezelőtt civilizáció volt a Marson is.

A tárgy fémes felületűnek tűnik és olyan, mintha egy kerek lyuk lenne a közepében. Az elméletet közzétevők szerint lehetetlen, hogy puszta véletlenségből egy teljesen kerek forma legyen egy idegen bolygón. A Napiufo cikke szerint akik a marsi életre keresnek bizonyítékot azzal szoktak védekezni, hogy bármilyen civilizáció nyomai eltűnhetnek néhány százezer vagy ezer év alatt. Akár a talaj alatt is kereshetnénk őket, talán akkor rábukkannánk valami nyomra.

Úgy vélik, ez a felszínen maradt darab is bizonyíték lehet arra, hogy valaha ott is volt civilizáció.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.