Időjárás: Németh Lajos esős időt jósol március 15-re

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos időjárás hosszú hétvége előrejelzés március 15.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajosnak viszonylag jó hírei vannak: míg március 15-én szükség lehet az esernyőkre, szombatra és vasárnapra a felhők elvonulnak és igen enyhe idő lesz.

Németh Lajos a Hármashatár-hegyről jelentkezett be a TV2 reggeli műsorában. Az időjós elmondta, tegnap orkán erejű széllel érkezett meg hozzánk a hideg levegő, és ma éjszaka volt, ahol mínusz 7 fokot is mértek. Szerencsére a hosszú hétvégére változik a helyzet, ennél szebb napok várnak ránk.

El lehet tenni a télikabátokat a hétvégére, mert ennek a hideg levegőnek megszűnik az utánpótlása és a szél is mérséklődik. Nem lesz szélcsendes időnk a hétvégén, de már nem északi-északnyugati irányból érkezik a levegő, hanem a déli-délnyugati szél egyre enyhébb levegőt sodor ide a Kárpát-medence térségébe. Szombaton és vasárnap 15, majd 20 fok körüli hőmérsékletben bízhatunk. A pénteki nap egy kicsit szomorúbb lesz időjárási szempontból, hiszen nedves és meglehetősen hideg levegő lesz fölöttünk, ezért esernyős időben lesz részünk. Tehát aki március 15-én szabadtéri programot tervez, annak mindenképpen esernyő, esőkabát szükséges, de szombatra és vasárnapra az esőfelhők elvonulnak.”

Ellen DeGeneres humorista a Barátok közt Vili bácsijáról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-ellen-degeneres-humorista-a-baratok-kozt-vili-bacsijarol-posztolt.htmlAkik követik az amerikai színésznő, humorista Ellen DeGeneres közösségi oldalát kiszúrhatatk egy szokatlan arcot. A híresség ugyanis a Barátok közt Vili bácsijáról osztott meg egy mémet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMeztelenül mutatta meg magát Helena Christensen, akit David Beckhammel hoztak hírbehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-meztelenul-mutatta-meg-magat-helena-christensen-akit-david-beckhammel-hoztak-hirbe.htmlAnyaszült meztelenül mutatta meg magát Helena Christensen, akiről nemrég felröppent a pletyka, hogy David Beckham szeretője. TV + Sztárok--Balázs Klárinak 40 évvel ezelőtt egy jósnő megjósolta, hogy Korda György lesz a második férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-balazs-klarinak-40-evvel-ezelott-egy-josno-megjosolta-hogy-korda-gyorgy-lesz-a-masodik-ferje.htmlBalázs Klári elárulta, előző házassága alatt elment egy jósnőhöz, aki megjósolta neki, hogy nem az akkori férje lesz élete szerelme. TV + SztárokOrigoKomolyan megsérült egy kihívó, Salander Dorina az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190312-komolyan-megserult-egy-kihivo-salander-dorina-az-exatlon-hungaryben.htmlDrámai pillanatok zajlottak az Exatlon Hungaryben: komolyan megsérült egy kihívó, Salander Dorina. TV + SztárokOrigoNehéz időszakon van túl Nagy Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20190311-nehez-idoszakon-van-tul-nagy-bogi.htmlNagy Bogi elárulta, családja, párja és korábbi mentora, Caramel a legfőbb támasza. TV + Sztárok--Hosszú Katinka megmutatta, mi az, amire jelenleg vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-hosszu-katinka-megmutatta-mi-az-amire-jelenleg-vagyik.htmlHihetetlenül aranyos fotót mutatott Hosszú Katinka a közösségi oldalán. Az Iron Lady egy kutyáról posztolt, lehet, hogy az elkövetkező időben láthatjuk majd sétáltatás közben? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.