Mérgező, fekete hó hullott Szibériában – videó

Szibéria havazás fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fekete hó szénbányák környékén esett. A látvány undorító, a különleges csapadék pedig mérgező.

Ellepték az internetet a fekete havas képek, amelyek Szibériában készültek. A jelenség ritka és különleges, ám a fekete csapadék mérgező. A hó elszíneződéséért a szénpor felel, a környéken ugyanis több szénbánya működik. A környezetvédők azt mondják, mindig ennyi szénpor van a levegőben, ám most a hóesésnek köszönhetően ez látványossá is vált. A szénpor káros hatása a lakosság egészségi állapotán is meglátszik: a térségben az országosnál alacsonyabb az átlagéletkor, és rengetegen küzdenek valamilyen daganatos megbetegedéssel.

Kiderült, ki a Fővárosi Törvényszékről elszökött rabhttp://www.life.hu/news/20190216-kiderult-ki-a-fovarosi-torvenyszekrol-elszokott-rab.htmlFegyveres szökött rabot üldöztek a rendőrök Budapesten: 36 perccel a szökése után sikerült elfogni az illetőt, akit súlyos állapotban kórházba szállítottak. Ő volt a szökevény. NewsOrigoNémeth Lajos szerint az első hazatért gólya megérezte a jó idő közeledtéthttp://www.life.hu/news/20190216-nemeth-lajos-szerint-az-elso-hazatert-golya-megerezte-a-jo-ido-kozeledtet.htmlAz első hazatért gólya megérezte a jó idő közeledtét: Németh Lajos szerint is jön a tavasz. News--Megszökött egy fegyveres rab a Fővárosi Törvényszékrőlhttp://www.life.hu/news/20190215-megszokott-egy-fegyveres-rab-a-fovarosi-torvenyszekrol.htmlSajtóértesülések szerint egy fegyveres rab megszökött a Fővárosi Törvényszékről. NewsOrigoNatascha Kampusch nem gondol az elrablójárahttp://www.life.hu/news/20190215-natascha-kampusch-nem-gondol-az-elrablojara.htmlNatascha Kampusch nemsokára 31 éves lesz, és 13 éve szabadult a fogságból: igyekszik nem gondolni az elrablójára. NewsAFPIdőjárás: 13 fok is lehet a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190215-idojaras-13-fok-is-lehet-hetvegen.htmlFolytatódik a kora tavaszias idő, egyelőre biztosan nem tér vissza a tél. NewsOrigoFülöp hercegnek nem kell fizetnie a balesete utánhttp://www.life.hu/news/20190214-fulop-hercegnek-nem-kell-fizetnie-a-balesete-utan.htmlTavaly év végén szenvedett balesetet II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg. A másik autó két utasa megsérült. Most megállapították, hogy Fülöp hercegnek nem kell kártérítést fizetnie. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.