Agyonlőtte magát egy kétéves kisgyerek egy kibiztosítatlan fegyverrel

Forrás: Shutterstock -
halál fegyver pisztoly lövés tragédia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vendégségbe ment a kétéves kisfiú a családjával. A gyerekek egy külön szobában játszottak, amikor egyikükkel szörnyű baleset történt. 

Donna Crump-Piedra vendégségbe ment 7 és 2 éves kisfiával – írja az ActionNewsjax.com cikkére hivatkozva a Blikk.

A gyerekek egy másik szobában játszottak, amíg a felnőttek beszélgettek. Az idősebb fiú kiszaladt, hogy segítséget kérjen az édesanyjától, mert a testvére vérzik. Amikor az édesanya berohant, azt látta, hogy a gyermeke arca fel van püffedve, a pisztolyt először nem is vette észre.

Azt egyelőre nem tudni, hogy kié a fegyver. A gyermek egy floridai kórházban vesztette életét. Az eset hatalmas visszhangot kapott a médiában, mindenkit arra kérnek, hogy senki ne hagyja kibiztosítatlanul a fegyverét.

Szellemalmák jelentek meg a fákon – Fotókhttp://www.life.hu/news/20190211-szellemalmak-jelentek-meg-a-fakon.htmlAlma formájú jéggömbök jelentek meg a fákon Michiganben. A jelenségre van észszerű magyarázat. NewsOrigoIdőjárás: a jövő héten hózáporokkal, viharos széllel térhet vissza a télhttp://www.life.hu/news/20190210-idojaras-jovo-heten-hozaporokkal-viharos-szellel-terhet-vissza-a-tel.htmlAz enyhe napok után, úgy tűnik, a jövő héten újra visszatér a télies időjárás. NewsOrigoHalálos autóbaleset történt Szombathelyenhttp://www.life.hu/news/20190210-halalos-autobaleset-tortent-szombathelyen-vasarnap.htmlKét autó karambolozott, egy ember meghalt. News--Ezeket mondták a halálraítéltek a kivégzés előtti percekbenhttp://www.life.hu/news/20190210-ezt-mondtak-a-kivegzettek-a-halaluk-elotti-percekben.htmlMinden ember máshogyan reagál a halál közelségére. Van, aki humorral, míg más keserűséggel gondol rá. NewsOrigoHalálos autóbaleset történt az M1-esen Győrnélhttp://www.life.hu/news/20190210-halalos-autobaleset-tortent-az-m1esen-gyornel-vasarnap-reggel.htmlKét ember meghalt, egy pedig megsérült egy balesetben az M1-es autópálya 110. kilométerénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon vasárnap kora reggel – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. NewsOrigoHétfőn hidegfront érkezik: eső, viharos szél is várhatóhttp://www.life.hu/news/20190209-hetfon-hidegfront-erkezik-eso-viharos-szel-is-varhato.htmlAz esernyő vagy az esőkabát lesz az állandó társunk a jövő hét elején. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.