Időjárás: hétvégén akár 15 fok is lehet

Forrás: Shutterstock -
tavasz időjárás előrejelzés tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégéig folyamatosan melegszik a levegő, vasárnap akár 15 fok is lehet. Hétfőn azonban erős széllel jön az újabb lehűlés.

A Köpönyeg előrejelzése szerint csütörtökön a Tiszántúlon rétegfelhős maradhat az ég, míg máshol sok napsütés ígérkezik. Eső nem lesz. Reggel -5, délután +5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Pénteken a nap első felében erősen felhős vagy borult lesz az ég, néhol kisebb eső, zápor is előfordul; délután aztán csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. 3 és 8 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétvégén sok napsütés várható Forrás: Shutterstock

Hétvégén az egyre inkább megerősödő délnyugati széllel enyhe levegő érkezik hazánk térségébe: szombaton 7–12, vasárnap 10–15 °C között valószínű a hőmérséklet. A változó felhőzet mellett napsütés is várható.

Hétfőn változás történik időjárásunkban: viharossá fokozódó északnyugati széllel, záporokkal, esőkkel hidegfront érkezhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.