Megvan a kútba zuhant kisfiú, Julen Rosello előzetes boncolási eredménye

Julen Rosello
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, nem sikerült megmenteni a kétéves spanyol kisfiú életét, habár megállás nélkül dolgoztak a bányamentő egységek, hogy kimentsék a mindössze 25 centiméter széles kútcsőbe esett Julent. Szombaton, hajnali 1 óra 25 perckor a mentőcsapatok elérték azt a pontot, ahol a kis Julent sejtették, és meg is találták, de már csak a fiú élettelen testét.

Az előzetes boncolási eredmények alátámasztják, hogy a kisfiú már a zuhanás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A kisfiú holttestének szemléje során kiderült, hogy több sérülést is az okozott, hogy a teste zuhanás közben a kút falának csapódott. A fiú a talpára érkezett a becsapódáskor, a kezei a feje fölé, a magasba emelve voltak – írja az Index nyomán a Blikk. Ebből arra lehet következtetni, hogy a gyermek nagyon gyorsan, nagy erővel zuhant lefelé a kútban, nem igazán lassította semmi sem a zuhanást.

A szülők tragédiája hatalmas, hiszen Julen előtt is elvesztették már egy gyermeküket egy tragédiában, akkor hároméves gyermekük szívrohamot kapott a tengerparton.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.