szeles idő időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi januári időjárás várható hideggel, hóval, széllel. 

Vasárnap gyakran lesz erősen felhős az ég, és néhol kisebb vegyes csapadék is előfordulhat. A délies szél megélénkül. 1 és 6 fok közé enyhül a levegő.
Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható csapadék: eső, havas eső és hó egyaránt lehet. Havazásra főleg a magasabban fekvő tájakon és ÉK-en lesz esély. 1, 2 fok körüli értékeket mérhetünk. Az ÉNy-ira forduló szél megerősödik – írja a koponyeg.hu.

Forrás: MTI/EPA/DPA/Boris Rössler

Kigyullad egy lakóház Szabadkígyóson: halálos áldozat is vanhttp://www.life.hu/news/20190127-kigyullad-egy-lakohaz-szabadkigyoson-halalos-aldozat-is-van.htmlÉletveszélyes állapotban hoztak ki a tűzoltók egy embert egy kigyulladt melléképületből Szabadkígyóson - tudatta a katasztrófavédelem vasárnap hajnalban. News--Narancs figyelmeztetést adtak ki több megyére is a szélvihar és a hófúvás miatthttp://www.life.hu/news/20190125-narancs-figyelmeztetest-adtak-ki-tobb-megyere-is-a-szelvihar-es-hofuvas-miatt-idojaras.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint narancs figyelmeztetést adtak ki Baranya és Veszprém megyére, az erős szél, széllökések és hófúvás miatt. A friss hóval fedett területeken a viharos szél magas hótorlaszokat emelhet. Több megyében sárga figyelmeztetés van a hófúvás miatt: Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas és Zala megyében. NewsOrigoHatalmas káoszt okoz a szakadó hó: több megye is érintetthttp://www.life.hu/news/20190120-hatalmas-kaoszt-okoz-a-szakado-ho-tobb-megye-is-erintett.htmlEgy óra alatt négy balesetről került fel információ a Katasztrófavédelem honlapjára. News--Szombat reggel kizuhant egy férfi egy kecskeméti panelház hatodik emeletérőlhttp://www.life.hu/news/20190119-szombat-reggel-kizuhant-egy-ferfi-egy-kecskemeti-panelhaz-hatodik-emeleterol-szornyethalt.htmlKizuhant egy kecskeméti panelház hatodik emeletéről egy férfi, azonnal szörnyethalt. News--Hó és hideg várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190119-ho-es-hideg-varhato-a-jovo-heten-idojaras.htmlA napokban érezhető melegfront után a jövő héten már az egész országra kiterjedő nagyobb havazás várható, a hőmérséklet is csökken. NewsOrigoHóviharok dúlnak az Egyesült Államok középső vidékeinhttp://www.life.hu/news/20190112-hoviharok-dulnak-az-egyesult-allamok-kozepso-videkein-idojaras.htmlAmerikai sajtójelentések szerint a hóviharok Új-Mexikótól a Nagy-síkságig és a Sziklás-hegységig terjedő, mintegy 1700 kilométer hosszúságú térségben tombolnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.