Sajnos már nem volt életben a kútba esett kétéves spanyol kisfiú, Julen Rosello

Forrás: AFP/Jorge Guerrero -
kút kisfiú Julen Rosello spanyol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába küzdöttek minden erejükkel a bányászok, hogy időben lejussanak a kútba esett spanyol kisfiúhoz, sajnos nem jártak sikerrel.

Napok óta próbálták elérni a kétéves spanyol kisfiút, Julen Rosellót, aki a szülei szeme láttára esett bele egy jelöletlen kútba Malagában. Hatalmas küzdelem folyt azért, hogy mihamarabb odajussanak a gyermekhez, és megmenthessék az életét, de sajnos nem sikerült.

Julen Rosello szülei összetörtek Forrás: AFP/Jorge Guerrero

13 napba telt, mire megtalálták, és a 25 centiméter széles kútnyílással párhuzamosan fúrtak egy járatot, amelyen leengedték a bányászokat, akik ezek után a föld alatt vízszintesen próbáltak elérni a gyermekhez. Ugyan sikerült megtalálni a kicsit, Julen sajnos már nem volt életben – írja a Mirror.

Ohara Davies ökölvívó nem érti, miért keresik még Madeleine McCannt, ha Emiliano Salát már nemhttp://www.life.hu/news/20190125-ohara-davies-nem-erti-miert-keresik-meg-madeleine-mccannt-ha-emiliano-salat-mar-nem.htmlOhara Davis ökölvívó nem érti, miért keresik még mindig Madeleine McCannt, ha az eltűnt focista után felfüggesztették a keresést. Ezt a kérdést tette fel a Twitterén, amin felháborodtak a követői. News--Egy buszsofőr és egy taxis felpofozta egymást egy budapesti buszmegállóbanhttp://www.life.hu/news/20190125-egy-buszsofor-es-egy-taxis-pofozta-fel-egymast-egy-budapesti-buszmegalloban.htmlEgy buszsofőr és egy taxis úgy összeveszett Budapesten, hogy a vita hevében fel is pofozták egymást. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoNem tüntették fel a csomagoláson a szulfitot, allergiás reakciót okozhat a citromléhttp://www.life.hu/news/20190125-nem-tuntettek-fel-a-csomagolason-a-szulfitot-allergias-reakciot-okozhat-a-citromle.htmlA Piacelli márkájú citromlevet vizsgálta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Kiderült, hogy a terméken nem tüntették fel a szulfitot, amely az arra érzékenyeknél allergiás reakciót válthat ki. A Nébih az osztrák hatóság információja alapján a RASFF-on keresztül értesült a problémáról. NewsOrigoA IX. kerületi kiégett kollégium egy lakója beszámolt a történtekrőlhttp://www.life.hu/news/20190125-a-ix-keruleti-kiegett-kollegium-egy-lakoja-beszamolt-a-tortentekrol.htmlA IX. kerületi kollégium két szintje teljesen kiégett, a diákok nagy részének személyes tárgyai pedig feltehetőleg odavesztek. Az egyik lakó beszámolt arról, hogyan menekültek a lángoló épületből. NewsOrigoNarancs figyelmeztetést adtak ki több megyére is a szélvihar és a hófúvás miatthttp://www.life.hu/news/20190125-narancs-figyelmeztetest-adtak-ki-tobb-megyere-is-a-szelvihar-es-hofuvas-miatt-idojaras.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint narancs figyelmeztetést adtak ki Baranya és Veszprém megyére, az erős szél, széllökések és hófúvás miatt. A friss hóval fedett területeken a viharos szél magas hótorlaszokat emelhet. Több megyében sárga figyelmeztetés van a hófúvás miatt: Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas és Zala megyében. NewsOrigoMegrázó vallomás a japán bűnszervezet vezetőjének lányátólhttp://www.life.hu/news/20190124-megrazo-vallomas-a-japan-bunszervezet-vezetojenek-lanyatol.htmlMegrázó vallomást tett az a nő, aki egy japán bűnbanda vezérének lánya. Állítja, apja hagyta, hogy őt és anyját a bandatagok csoportosan megerőszakolják és megverjék. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.