Három felesége volt a kínai férfinak, most börtön várhat rá

lebukás házasság feleség adatbázis gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán lebukott az a férfi, aki Kína három különböző tartományában házasodott meg három különböző nővel. A feleségek nem tudtak egymásról, pedig egy kilométeren belülre költöztette őket. 

Megtalálta a rendszer kiskapuit a 36 éves, Kínában élő, Zhang nevű férfi. Rájött ugyanis, hogy a különböző tartományok adatbázisai között nincs átfedés, így 3 tartományban is összeházasodott 3 különböző nővel.

A kényelem kedvéért egy kilométeren belülre költöztette őket. A férfi ingatlanügynökként kereste a kenyerét, a virágzó piacnak köszönhetően meg tudta oldani, hogy mindhárom nőnek vegyen egy házat, eltartsa őket, sőt mindegyiküktől született egy-egy gyermeke is.

Három különböző tartományban házasodott a kínai férfi Forrás: Shutterstock

Az Odditycentral információi szerint hetente tízszer ingázott a különböző családok között, mindig azt mondta, hogy üzleti útra megy. Ez egyedül a második feleségének, Chennek szúrt szemet, amikor észrevette, hogy imádott férje egy másik nővel vált üzeneteket. Követte férjét a következő "üzleti útra", ám nem kellett messzire mennie, hiszen Zhang csak a szomszédos lakóövezetig utazott. Hamarosan pedig a harmadik feleség kilétére is fény derült.

Chen elvált a férjétől, a másik két asszony feljelentette, akár két év börtönbüntetés is vár rá. Zhang egyébként három évig űzte sikeresen a családi játszmát.

Valaki kiejtette a negyedikről kizuhant kistarcsai kislányt, Pannit?http://www.life.hu/news/20190118-valaki-kiejtette-a-negyedikrol-kizuhant-kistarcsai-kislanyt-pannit.html2017 májusában zuhant ki a negyedikről a 3 éves Panni Kistarcsán. Állítólag egyedül volt otthon, holott a keresztanyjának kellett volna rá vigyáznia. A legfrissebb információk szerint azonban az is lehet, hogy valaki kiejtette a gyermeket. News--Műanyag persellyel mentettek meg a piton szorításából egy ausztrál fiúthttp://www.life.hu/news/20190118-muanyag-persellyel-mentettek-meg-a-piton-szoritasabol-egy-ausztral-fiut.htmlKacsacsőrű emlős formájú műanyag persellyel mentettek meg a piton szorításából egy ausztrál fiút a szülei.News--Időjárás: a hétvégén hidegfront érkezikhttp://www.life.hu/news/20190118-idojaras-a-hetvegen-hidegfront-erkezik.htmlA hétvégén hidegfront érkezik: egyre többfelé a maximumok is fagypont körül alakulnak majd. Emellett változékony lesz az időjárás: napsütés, de eső, havazás is várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. News--Ellopta kuncsaftja drága óráit a prostituált, és a vaginájába rejtette (18+)http://www.life.hu/news/20190117-ellopta-kuncsaftja-draga-orait-a-prostitualt-es-a-vaginajaba-rejtette.htmlEgy állítólagos prostituált ellopott több luxusórát az egyik kuncsaftjától, és a vaginájába rejtette őket. NewsOrigoTiltólistára kerülnek az érzelmileg sokkoló videók a YouTube-onhttp://www.life.hu/news/20190116-tiltolistara-kerulnek-az-erzelmileg-sokkolo-videok-a-youtubeon.htmlTöbb alkalommal végződtek sérüléssel vagy halállal az interneten indított videós kihívások. Ezért a YouTube-nál úgy döntöttek, hogy ezentúl letiltják az érzelmileg sokkoló, viccesnek szánt veszélyes tartalmakat. News--A hét öt napján csak pisit és gyümölcslevet iszik ez a férfi (18+)http://www.life.hu/news/20190116-a-het-ot-napjan-csak-pisit-es-gyumolcslevet-iszik-ez-a-ferfi.htmlA háromgyermekes kanadai édesapa, John SePass rendszeresen megissza a vizeletét. Mint mondja, jobb formában van, mint valaha. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.