A Kékestetőn már 32 centiméteres a hó

Forrás: Időkép -
hóréteg időjárás Kékestető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tetemes mennyiségű hó esett az elmúlt napokban, amelynek köszönhetően a Kékestetőn már 32 centiméteres a hóréteg. 

Az elmúlt napok havazásai miatt tekintélyes hóréteg alakult ki, főleg a hegyekben. A Kékestetőn már 32 centiméteres vastagságú, itt a legmagasabb az országban. Bakonybél Somhegypusztán 23 cm, Herenden 18, Úrkúton pedig 19 a Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint.

A Kékestetőn már 32 centiméteres a hó Forrás: Időkép

Pénteken ráadásul még bárhol előfordulhat újabb hószállingózás, egész napos, országos fagy lehet. Szombaton erősen felhős vagy borult lesz az ég. Délelőtt többfelé lehet kisebb vegyes csapadék: ÉK-en hó, máshol a kezdeti havat havas eső, ónos eső, majd eső váltja fel. Erős lesz a nyugati szél. -1 és +5 fok közé enyhül az idő. Vasárnap további enyhülés valószínű, így a többfelé előforduló csapadék mind inkább folyékony halmazállapotú lesz. +4, +6 fok köré emelkedik a hőmérséklet – írja a Köpönyeg.hu.

Sokkoló titkok az élelmiszeriparrólhttp://www.life.hu/news/20190109-sokkolo-titkok-az-elelmiszeriparrol.htmlÉrdekes videó került fel az internetre az élelmiszeripar átveréseiről. NewsOrigoIdőjárás: vegyes halmazállapotú csapadék várható a következő napokbanhttp://www.life.hu/news/20190109-idojaras-vegyes-halmazallapotu-csapadek-varhato-a-kovetkezo-napokban.htmlVegyes halmazállapotú csapadékra számíthatunk a következő napokban. Ónos eső miatt figyelmeztetés is érvényben van. News--Három órán át nyalogatott egy kapucsengőt egy férfihttp://www.life.hu/news/20190109-harom-oran-at-nyalogatott-egy-kapucsengot-egy-ferfi.htmlHárom órán át nyalogatott egy kapucsengőt egy férfi Kaliforniában. NewsOrigoÍgy élvezték a havat a fővárosi állatkert állataihttp://www.life.hu/news/20190109-igy-elveztek-a-havat-a-fovarosi-allatkert-allatai.htmlNagyon örültek a vastag hórétegnek a Fővárosi Állat- és Növénykert lakói. NewsOrigoMegdőlt az idei téli hidegrekord: mínusz 18,6 Celsius-fok volt kedden Vásárosnaménybanhttp://www.life.hu/news/20190109-megdolt-az-idei-teli-hidegrekord-minusz-18-6-celsius-fok-volt-kedden-vasarosnamenyban.htmlKedd hajnalban megdőlt az idei téli hidegrekord: Vásárosnaményban mínusz 18,6 fokot mértek. News--Gyereket kínáltak eladásra egy székelyföldi Facebook-csoportbanhttp://www.life.hu/news/20190109-gyereket-kinaltak-eladasra-egy-szekelyfoldi-facebook-csoportban.htmlEgy székelyföldi adásvételi Facebook-csoportban kínáltak eladásra egy gyereket. Habár lehetséges, hogy a hirdetés csupán vicc akart lenni, hatalmas felháborodást keltett. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.