Így élvezték a havat a fővárosi állatkert állatai

állat havazás Fővárosi Állat- és Növénykert állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon örültek a vastag hórétegnek a Fővárosi Állat- és Növénykert lakói.

Nemcsak a kisgyerekek élvezték az elmúlt napokban leesett havat, hanem az Fővárosi Állat- és Növénykert lakói is. Különösen azok az állatok örültek a havazásnak, amelyek egyébként is kedvelik a hideg évszakot.

A TV2 munkatársai most meglátogatták a tigriseket, amelyek épp hófürdőztek.

Ők szibériai tigrisek, tehát az őshazájukban, Oroszországban mínusz 40 fok van, és hasig érő hó. Bár a mostani hóhelyzet az idei télen a legkomolyabb eddig, de ez olyan, amit a szibériai tigrisek körberöhögnek... Nekik normális ez a hőmérséklet, azért is nőnek ők a legnagyobbra a tigrisek közül, hogy a hideget ezáltal jobban viseljék. A vastag bundájuk is arra szolgál, hogy a magyarországi teleknél jóval hidegebb teleket a természetben is át tudják vészelni. Persze ehhez az is kell, hogy megfelelő energiatartalmú, tápértékű takarmányt kapjanak itt nálunk, ezzel tudják fenntartani állandó testhőmérsékletüket" – mondta Hanga Zoltán, az állatkert szóvivője.

Három órán át nyalogatott egy kapucsengőt egy férfihttp://www.life.hu/news/20190109-harom-oran-at-nyalogatott-egy-kapucsengot-egy-ferfi.htmlHárom órán át nyalogatott egy kapucsengőt egy férfi Kaliforniában. NewsOrigoMegdőlt az idei téli hidegrekord: mínusz 18,6 Celsius-fok volt kedden Vásárosnaménybanhttp://www.life.hu/news/20190109-megdolt-az-idei-teli-hidegrekord-minusz-18-6-celsius-fok-volt-kedden-vasarosnamenyban.htmlKedd hajnalban megdőlt az idei téli hidegrekord: Vásárosnaményban mínusz 18,6 fokot mértek. News--Gyereket kínáltak eladásra egy székelyföldi Facebook-csoportbanhttp://www.life.hu/news/20190109-gyereket-kinaltak-eladasra-egy-szekelyfoldi-facebook-csoportban.htmlEgy székelyföldi adásvételi Facebook-csoportban kínáltak eladásra egy gyereket. Habár lehetséges, hogy a hirdetés csupán vicc akart lenni, hatalmas felháborodást keltett. NewsOrigoHoltan találták Annalise Braakensiek ausztrál modell-műsorvezetőthttp://www.life.hu/news/20190109-holtan-talaltak-annalise-braakensiek-ausztral-modellmusorvezetot.htmlDepresszióval küzdött, és nehéz év állt az ausztrál műsorvezető, Annalise Braakensiek mögött. Vasárnap holtan találták a rendőrök. News--Megmutatta igazi arcát a nő, aki Angelina Jolie-vá sminkelte magáthttp://www.life.hu/news/20190108-megmutatta-igazi-arcat-a-no-aki-angelina-jolieva-sminkelte-magat.htmlKiderült, hogy nem a plasztikai műtétektől nézett ki zombinak az az iráni nő, aki Angelina Jolie-vá szeretett volna válni. NewsOrigoA WhatsApp üzenetküldőt használják vírusküldésre a hekkerekhttp://www.life.hu/news/20190108-a-whatsapp-uzenetkuldot-hasznaljak-viruskuldesre-a-hekkerek.htmlNem először használják a hekkerek vírusok továbbítására a WhatsApp üzenetküldőt. Most WhatsApp Gold néven kínálnak egy továbbfejlesztett változatot, amely valójában egy hamisítvány. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.