Újabb részletek a gödöllői szánkóbalesetről: így jártak szerencsétlenül a gyerekek

Gödöllő mentők szánkó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három gyerek szenvedett súlyos szánkóbalesetet a Gödöllő melleti Boncsoki dűlőn. Most kiderült, hogy történt a baj.

A mentősök is bajba kerültek, amikor a gyerekek segítségére siettek, az autójuk elakadt a nagy hóban. A bajba jutott gyerekeket csak gyalog tudták megközelíteni. Mindhárman megsérültek, ketten komolyabban, egyikük pedig könnyebben.

A 15, 8 és 7 éves gyerekek nem a kijelölt pályán szánkóztak, hanem egy meredek, fás területen akartak lecsúszni. Ezt a lejtőt a helyiek Nyaktörőnek vagy Hármasugratónak hívják, itt szánkózni életveszélyes. A baleset utána mentők körülbelül másfél kilométeren keresztül, hordágyon vitték a mentőautóig a sérülteket.



Hivatalosan is vége Hujber Feri házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-hivatalosan-is-vege-hujber-feri-hazassaganak.html15 év házasság után elvált Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia. A hírt az UFO egykori édekesnője jelentette be Facebook oldalán - írja a Blikk. TV + SztárokOrigoVajna Tímea meztelenkedős képei alá kommentelt az édesanyja (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181217-vajna-timea-meztelenkedos-kepei-ala-kommentelt-edesanyja.htmlVajna Tímea Aspenben dobta le magáról a textilt, amit anyukája nem hagyott szó nélkül. TV + SztárokOrigoEpres Panni beismerte, hogy szokott féltékeny lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181217-epres-panni-beismerte-hogy-szokott-feltekeny-lenni.html2003-ban talált egymásra ismét Benedek Tibor és Epres Panni. Házasságuk erős lábakon áll, két közös gyermekük van, a modell azonban beismerte: szokott féltékeny lenni. TV + SztárokOrigoSzabó Dóri szexi sportmelltartóban ment edzenihttp://www.life.hu/sztarok/20181217-szabo-dori-szexi-sportmelltartoban-ment-edzeni.htmlMeglehetősen szexi képet tett közzé Instagram-oldalán Szabó Dóri, a Mokka műsorvezetője. Edzés közben villantotta meg dekoltázsát. TV + Sztárok--Íme néhány erotikával fűszerezett sorozat a hosszú téli estékrehttp://www.life.hu/sztarok/20181217-ime-nehany-erotikaval-fuszerezett-sorozat-a-hosszu-teli-estekre.htmlJó dolog bekuckózni a hosszú téli estéken a takaró alatt. Ha szeretnéd egy kicsit feldobni a hangulatot és másra is vágysz a karácsonyi filmeken kívül, nézz néhány erotikával fűszerezett sorozatot. TV + Sztárok--Mariah Carey hatalmas dekoltázzsal várja a karácsonythttp://www.life.hu/sztarok/20181217-mariah-carey-hatalmas-dekoltazzsal-varja-a-karacsonyt.htmlMeglehetősen szexi képpel rukkolt elő Instagram-oldalán Mariah Carey énekesnő. Szinte semmi más egyébre nem lehet figyelni, csakis a dekoltázsára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.