Súlyos szánkóbaleset Gödöllőnél: gyermekek jártak szerencsétlenül

Gödöllő szánkó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekek szenvedtek szánkóbalesetet vasárnap Gödöllő külterületén - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Csámpai Attila elmondta, a mentők kérték a katasztrófavédelem segítségét. A gyermekek olyan helyen voltak, ahol csak gyalogosan lehetett őket megközelíteni. Az egyik mentőautó is elakadt a hóban.
A mentők tájékoztatása szerint a gyermekek mindhárman súlyos sérüléseket szenvedtek - közölte a szóvivő.

Időjárás: hideg idővel kezdődik a héthttp://www.life.hu/news/20181216-idojaras-hideg-idovel-kezdodik-a-het.htmlHideg idővel kezdődik a hét, helyenként mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, többfelé napközben is mínuszok lesznek. Gyenge havazás, ónos eső, havas eső csak elszórtan várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. NewsTöbb ezer liter kiömlött tej fagyott az útra Észak-Rajna–Vesztfáliábanhttp://www.life.hu/news/20181216-tobb-ezer-liter-tej-kiomlott-tej-fagyott-az-utra-eszakrajnavesztfaliaban.htmlTöbb ezer liter kiömlött tej fagyott az útra szombaton éjjel Észak-Rajna–Vesztfáliában, Soest közelében. A helyi rendőrség szerint ismeretlen tettes egy parkoló tejszállító kamion tartályának csapjait nyitotta ki. NewsOrigo18 éves, öngyilkos fiút gyalázott a pap a temetésenhttp://www.life.hu/news/20181216-18-eves-ongyilkos-fiut-gyalazott-a-pap-a-temetesen.htmlGyászbeszédében végig gyalázta a 18 éves elhunytat egy michigani pap, mert a fiatal fiú öngyilkosságot követett el. NewsFákat döntött az utakra, elektromos vezetékeket tépett le a szél Romániábanhttp://www.life.hu/news/20181216-fakat-dontott-az-utakra-elektromos-vezetekeket-tepett-le-a-szel-romaniaban.htmlTöbb mint 150 fát és villanypóznát döntött ki, sok helyen pedig elektromos vezetékeket tépett le az erős szél az utóbbi 24 órában Romániában - derült ki a katasztrófavédelem vasárnap délelőtti összesítéséből. News--Nostradamus jóslatában szörnyű dolgokat olvashatunk a 2019-es évrehttp://www.life.hu/news/20181216-nostradamus-joslataban-szornyu-dolgokat-olvashatunk-a-2019es-evre.html1555-ben írta Nostradamus a Les Propheties című könyvét, amelyben számos dolgot megjósol a jövőre. 2019-re nem fest túl rózsás képet. Világháborúról, globális felmelegedésről és egy különös gyógyszerről is olvashatunk. NewsOrigoGyermekét féltve követhette el a gyilkosságot Ausztriában a magyar nőhttp://www.life.hu/news/20181215-gyermeket-feltve-kovethette-el-a-gyilkossagot-ausztriaban-a-magyar-no.htmlKényszeríthették H. Barbarát arra, hogy öljön meg egy idős nyugdíjast egy ausztriai városban. A hírek szerint a gyermekével zsarolhatta meg őt a bandavezér. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.