18 éves, öngyilkos fiút gyalázott a pap a temetésen

öngyilkos temetés öngyilkosság pap gyalázkodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászbeszédében végig gyalázta a 18 éves elhunytat egy michigani pap, mert a fiatal fiú öngyilkosságot követett el.

A 18 éves fiú temetésén a gyászbeszédet mondó pap az öngyilkosságról való véleményét fejtegette. Bűnösnek nevezte a fiút, mert kioltotta saját életét. A szülők a temetés előtt pontosan elmondták, milyen gyászbeszédet szeretnének, ám a plébános ezt teljes mértékben figyelmen kívül hagyta. A család és a barátok értetlenül álltak a történtek előtt, a pap pedig az apa felszólítására sem hagyta abba a gyalázkodást. A jelenlévők közül többen megrendülten, zokogva hagyták el a temetőt.

A szülők jelezték a történteket az egyházmegyének, amely bocsánatot is kért, ám a pap nem hajlandó beismerni a hibáját - írja a Blikk a Newsweek nyomán.

Fákat döntött az utakra, elektromos vezetékeket tépett le a szél Romániábanhttp://www.life.hu/news/20181216-fakat-dontott-az-utakra-elektromos-vezetekeket-tepett-le-a-szel-romaniaban.htmlTöbb mint 150 fát és villanypóznát döntött ki, sok helyen pedig elektromos vezetékeket tépett le az erős szél az utóbbi 24 órában Romániában - derült ki a katasztrófavédelem vasárnap délelőtti összesítéséből.News--Nostradamus jóslatában szörnyű dolgokat olvashatunk a 2019-es évrehttp://www.life.hu/news/20181216-nostradamus-joslataban-szornyu-dolgokat-olvashatunk-a-2019es-evre.html1555-ben írta Nostradamus a Les Propheties című könyvét, amelyben számos dolgot megjósol a jövőre. 2019-re nem fest túl rózsás képet. Világháborúról, globális felmelegedésről és egy különös gyógyszerről is olvashatunk. NewsOrigoIdőjárás: erre lesz még havazás vasárnaphttp://www.life.hu/news/20181216-idojaras-erre-lesz-meg-havazas-vasarnap.htmlA havazást okozó mediterrán ciklon lassan elhagyja Magyarországot, ezért a keleti területeken sem számíthatunk már számottevő havazásra. News--Gyermekét féltve követhette el a gyilkosságot Ausztriában a magyar nőhttp://www.life.hu/news/20181215-gyermeket-feltve-kovethette-el-a-gyilkossagot-ausztriaban-a-magyar-no.htmlKényszeríthették H. Barbarát arra, hogy öljön meg egy idős nyugdíjast egy ausztriai városban. A hírek szerint a gyermekével zsarolhatta meg őt a bandavezér. NewsOrigoCigicsikket és krétát eszik egy vak nőhttp://www.life.hu/news/20181215-cigicsikket-es-kretat-eszik-egy-vak-no.htmlBizarr szokásnak hódol a 42 éves vak Karen Kaheni. Terhessége alatt érzett késztetést arra, hogy krétát fogyasszon, azóta pedig már a cigicsikkek is a kedvencei közé tartoznak. NewsOrigoBalesetekkel indult a nap a havazás miatt az ország útjainhttp://www.life.hu/news/20181215-balesetekkel-indult-a-nap-a-havazas-miatt-az-orszag-utjain.htmlAz ország nagy részén esik a hó, a csúszóssá vált utakon pedig már kora reggel több baleset is történt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.