Hatalmas péniszt formáltak karácsonyi égősorból egy ház oldalára a brit diákok

pénisz karácsony ház díszkivilágítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas pénisz díszeleg karácsonyi díszkivilágításként egy brit város egyik házán. A helyieket nagyon felháborította a diákcsíny.

Nemrég készítettünk egy vicces galériát, amelyben félresikerült, meglehetősen bizarr karácsonyi dekorációkat gyűjtöttünk össze. Ezek közé a képek közé tökéletesen beillene az is, amelyet a minap készítettek az angliai Readingben. Bár ebben az esetben nem egy elrontott műről van szó valószínűleg, hanem egy diákcsínyről. Az egyik lakóházon ugyanis a díszkivilágítás egy hatalmas péniszt ábrázol.

Az 53 esztendős helyi férfit, Stephen Bailey-Toddot rendkívül felháborította az eset, és elárulta, szinte biztosan diákok csinálták, ugyanis ők laknak a házban.

Rendkívül fényes, nem lehet nem odanézni. Tudom, hogy a fiatalok csinálnak néha őrültségeket, de szerintem ez nagyon obszcén, és a tiszteletlenség jele. Engem sokkolt, amikor először megláttam séta közben" – nyilatkozta a Metrónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.