Női holttestet találtak a nyíregyházi késelő csomagtartójában

Mátészalka holttest rendőrség Nyíregyháza hulla nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves mátészalkai K. Antalt múlt hétten tartóztatta le a rendőrség, miután egy késsel életveszélyesen megsebesített egy bolti eladót Nyíregyházán. A rendőrök a férfihez köthető autó csomagtartójában egy női holttestre bukkantak. 

Eg 21 éves mándoki lány holttestét találták meg a 42 éves K. Antalhoz köthető autó csomagtartójában. A mátészalkai férfit múlt héten tartóztatta le a rendőrség, miután késsel életveszélyesen megsebesített egy bolti eladót Nyíregyházán.

A Police.hu közleménye szerint a lány halálát idegenkezűség okozta. A rendőrök a letartóztatásban lévő K. Antalt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Női holttestet találtak a nyíregyházi késelőhöz köthető autó csomagtartójában Forrás: Thinkstock
Gyászol a Videoton: elhunyt a klub legendás csapatorvosahttp://www.life.hu/news/20181127-gyaszol-a-videoton-elhunyt-a-klub-legendas-csapatorvosa.htmlGyászol a Videoton: 83 éves korában elhunyt egykori csapatorvosuk, dr. Horváth Lajos. News--Időjárás: jönnek a kemény fagyokhttp://www.life.hu/news/20181127-idojaras-jonnek-a-kemeny-fagyok.htmlA hideg nem vár a szívélyes fogadtatásra, kegyetlenül betör, kérés nélkül. A héten akár mínusz 10 fok is lehet. News--Mosógépben tárolta a pénzét a pénzmosással vádolt férfihttp://www.life.hu/news/20181126-mosogepben-tarolta-penzet-a-penzmosassal-vadolt-ferfi.htmlPénzzel teli mosógépre bukkantak a rendőrök egy amszterdami otthon fürdőszobájában. NewsOrigoElkapták a tajvani szerzetest, aki homoerotikus orgiákat tartott bedrogozva: videó (18+)http://www.life.hu/news/20181126-elkaptak-a-tajvani-szerzetest-aki-homoerotikus-orgiakat-tartott-bedrogozva-video-18.htmlA 29 éves Kai Hung tajvani szerzetest kedden vették őrizetbe. A férfi bedrogozva tartott homoerotikus orgiákat, ezekről pedig videót is készített. A rajtaütéskor több terhelő bizonyíték is előkerült. NewsOrigoAmanda Liberty leszbikus kapcsolatban él a csillárjával, tudja, ő az igazihttp://www.life.hu/news/20181126-amanda-liberty-leszbikus-kapcsolatban-el-a-csillarjaval-tudja-o-az-igazi.htmlKülönös szexuális vonzalmat érez bizonyos tárgyak iránt a 33 éves brit Amanda Liberty. Nemrégiben még nyitott leszbikus kapcsolatban élt 24 csillárjával, ám most megtalálta az igazit. A 90 éves antik csillárt Németországból rendelte meg. Ahogy meglátta, érezte, már el tudja kötelezni magát. NewsOrigoIdőjárás: országos eső várható, hó is hullhathttp://www.life.hu/news/20181126-idojaras-orszagos-eso-varhato-ho-is-hullhat.htmlA héten sem lesz sok napsütésben részünk: országos eső és borús idő várható, ráadásul hó is hullhat. Szerdán ugyan előbújik a nap, de ez nem fog sokáig tartani. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.