Idén még három szombati munkanap vár ránk

Forrás: Thinkstock -
munkanap munka hosszú hétvége szombat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú hétvégék után érkeznek a szombati munkanapok: idén még három lesz belőlük.

Az utóbbi hetekben a hosszú hétvégéken bőven volt lehetőségünk a pihenésre, de jobb, ha már most felkészülünk, ugyanis hamarosan érkeznek a szombati munkanapok. Az elsőre még ezen a héten, november 10-én sor kerül.

Ezt követően pedig két decemberi szombatra kell beterveznünk a munkát. December 1-jén december 24-ét dolgozzuk le, míg december 15-én december 31-et.

Idén még három szombati munkanap vár ránk Forrás: Thinkstock

Riasztást adott ki kedd reggelre az Országos Meteorológiai Szolgálat a köd miatthttp://www.life.hu/news/20181106-riasztast-adott-ki-kedd-reggelre-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat-a-kod-miatt.htmlSűrű köddel indul a hajnal és a reggel, de később azért jó idő lesz ma is.News--Zebra és szamár szerelméből született egy hihetetlenül aranyos állathttp://www.life.hu/news/20181105-zebra-mas-szamar-szerelmebol-szuletett-egy-hihetetlenul-aranyos-allat.htmlZippy az angliai Somersetben látta meg a napvilágot egy zebra és egy szamár utódaként. Az állat hihetetlenül aranyos. NewsOrigoKarina Chikitova, a „szibériai Maugli” ma már 9 éves, balerinának készülhttp://www.life.hu/news/20181105-karina-chikitova-a-sziberiai-maugli-ma-mar-8-eves-balerinanak-keszul.htmlA fél világot megrendítette Karina Chikitova története, aki 2014-ben tűnt el a szibériai vadonban. Majdnem egy hétig nem találtak rá, a kutyájához bújva élte túl a nehéz napokat. A kislány decemberben lesz 9 éves, balerina szeretne lenni, nagyon tehetséges. News--A népi hiedelem szerint fagyos karácsonyunk lehethttp://www.life.hu/news/20181105-a-nepi-hiedelem-szerint-fagyos-karacsonyunk-lehet.html„Ha Mártonkor a lúd jégen áll, karácsonykor sárban botorkál” – tartja a népi hiedelem. Németh Lajos most elárulta, szinte biztos, hogy nem lesz fagy a héten, így lehetséges, hogy karácsonykor már igen kemény lesz a tél. NewsOrigoElhunyt Bélik Jánosné, Magyarország legidősebb emberehttp://www.life.hu/news/20181105-elhunyt-belik-janosne-magyarorszag-legidosebb-embere.html111 évesen elhunyt Magyarország legidősebb embere, a Piliscsabán élő Bélik Jánosné, született Piláth Katalin. Az asszony még az Osztrák–Magyar Monarchiában látta meg a napvilágot 1907-ben. News--Péniszétől is megszabadulna a férfi, aki korábban az orrát és füleit is levágatta (18+)http://www.life.hu/news/20181103-peniszetol-is-megszabadulna-a-ferfi-aki-korabban-az-orrat-es-fuleit-is-levagatta.htmlTervei szerint hamarosan a péniszétől is megszabadul az a kolumbiai férfi, aki úgy szeretne élni, mint egy élő csontváz. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.