Megváltozik az időjárás a hosszú hétvégére

Forrás: Thinkstock -
eső hideg időjárás előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan búcsút kell mondanunk a szép időnek, a hosszú hétvégére alaposan elromlik az időjárás.

Az Országos Meteorológia Szolgálat szerint csütörtökre térségünk fölé helyeződik egy hidegörvény. A változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett nyugaton több, keleten kevesebb napsütés valószínű, elszórtan alakulhat ki kisebb eső, zápor. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 18 és 23 fok között alakul.

Szépen-lassan elromlik az idő Forrás: Thinkstock

A Köpönyeg a folytatásról azt írja, pénteken északnyugatira fordul a szél, és ezzel megkezdődik a hűvösebb levegő beáramlása hazánk térségébe. Pénteken még 21, szombaton 19, vasárnap már csak 15 fok körüli értékeket mérhetünk. Számottevő csapadék egyelőre nem valószínű.

A hosszabb távú előrejelzések azt mutatják, a jövő hét első napjaiban tovább csökken majd a hőmérséklet, kedden az eddigieknél barátságtalanabb idővel számolhatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.