Thaiföldi mentőakció: mindenkit kimentettek a barlangból

Forrás: AFP/Lillian Suwanrumpha -
Thaiföld mentőcsapat focicsapat barlang mentőakció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan befejeződik a thaiföldi mentőakció utolsó, harmadik szakasza is. A profi búvárokból álló mentőcsapat kihozta a barlangból az összes gyereket, már csak az edző van hátra.

Az utolsó szakaszban 19-en merültek le a barlangba, hogy kihozzák az utolsó négy fiút és az edőjüket. Az utolsó gyermek a csapat legkisebbje volt. Az edző maradt legutoljára, de ő sem várakozott egyedül a szabadulására, a mentőszolgálat több tagja is vele maradt, ameddig ki nem szabadították. A baralngban már csak a mentőorvos és búvárok vannak.

A csapat tagjait azonnal kórházba szállították, amint kijöttek a barlangból, és egy hétig megfigyelés alatt tartják őket. A hírek szerint minden fiú jól van, állapotukat stabilizálták. A fertőzésveszély miatt maszkot és védőruhát kell viselniük, családtagjaikkal is csak üvegfalon keresztül beszélhettek - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Thaiföld, Tham Luang, barlang katasztrófa, gyerekek mentése, július 10. Forrás: AFP/Lillian Suwanrumpha
Szünetel a vonatközlekedés a Déli pályaudvaronhttp://www.life.hu/news/20180710-szunetel-a-vonatkozlekedes-a-deli-palyaudvaron.htmlA MÁV közleménye szerint a felsővezeték ellenőrzéséig a vonatok Kelenföldről indulnak és oda is érkeznek.News--Thaiföldi mentőakció: megkezdődött az újabb mentési művelethttp://www.life.hu/news/20180710-thaifoldi-mentoakcio-megkezdodott-az-ujabb-mentesi-muvelet.htmlMegkezdődött az újabb, harmadik mentési művelet kedden a thaiföldi Tham Luang barlangrendszernél, hogy kihozzák a még bennlévő négy gyereket és edzőjüket - közölte kedden a műveletet irányító tartományi kormányzó.News--Életét vesztette egy medencébe esett kisfiú Mosonszentmiklósonhttp://www.life.hu/news/20180710-eletet-vesztette-egy-medencebe-esett-kisfiu-mosonszentmikloson.htmlÉletét vesztette egy másfél éves kisfiú Mosonszentmiklóson. A medencébe esett - írja a police.hu.News--Nappal, az utcán elégítette ki magát egy férfi Egerbenhttp://www.life.hu/news/20180708-nappal-az-utcan-elegitette-ki-magat-egy-ferfi-egerben.htmlEgy egrieket összegyűjtő Facebook csoportban jelent meg az a fotó, amely óriási felháborodást keltett - nem csak a városban, hanem az egész országban. Egy férfi fényes nappal nyúlt magához egy gyorsétteremmel szemben, és nőket is zaklatott - írja a Ripost. Egy hölgy le is fotózta, ő tölötte fel a képet a csoportba is.NewsThinkstockIdőjárás: többfelé visszatér a 30 fokos meleghttp://www.life.hu/news/20180708-idojaras-tobbfele-visszater-a-30-fokos-meleg.htmlBár a következő napokban is többször lehet eső és erős lesz a szél is, sok lesz a napsütés és többfelé visszatér a 30 fokos meleg - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. NewsSikeresen kimentették az első gyerekeket a thaiföldi barlangbólhttp://www.life.hu/news/20180708-sikeresen-kimentettek-az-elso-gyerekeket-a-thaifoldi-barlangbol.htmlSikeresen kimentették vasárnap a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben rekedt ifjúsági focicsapat első négy tagját - jelentette a helyi média.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.