Bebetonozhatták VV Fanni holttestét

Forrás: RTL Sajtóklub -
gyilkosság holttest nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta keresi a rendőrség VV Fanni holttestét, de egyelőre nem találják. A most szárnyra kapott hírek szerint ennek az lehet az oka, hogy a testet bebetonozták.

Mint ismeretes, Fanni megölésével gyanúsított B. László azt vallotta, hogy az ájult lányt autójával elvitte, majd átadta két férfinak egy építkezés mellett.

A Ripost megkeresett egy volt nyomozót, aki szerint elképzelhető, hogy tényleg befalazták a testet. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy már soha nem fogják megtalálni.

A feltételezés, hogy VV Fanni holttestét egy építkezésen a készülő betonalapba rejthették, nem kizárható. A végrehajtás viszont jó szervezést, részletes tervezést igényel, hogy a lebukás kockázatát kizárják. A nagy építkezéseknek nagyon pontos dokumentációjuk, építési kronológiájuk van, és ez alapján be lehet határolni a lehetséges helyszíneket."

VV Fanni testét bebetonozhatták Forrás: RTL Sajtóklub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.