Kate Spade, Katalin hercegné egyik kedvenc tervezője öngyilkos lett

divattervező tervező Katalin hercegné Kate Spade
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több sztárnak, köztünk Katalin hercegének is tervezett már ruhákat Kate Spade divattervező, aki a nemrégiben öngyilkosságot követett el. Bipoláris személyiségzavarokkal küzdött, 13 éves lányának hagyott búcsúlevelet. 

Saját sálával akasztotta fel magát Kate Spade divattervező, aki bipoláris személyiségzavarokkal küzdött. A dizájner munkáit olyanok hordták, mint Katalin hercegné vagy Anne Hathaway.

A tervező 55 éves volt Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Matthew Simmons

Kate Spade többször is rászánta magát, hogy kezelteti betegségét, ám mindig meggondolta magát. A The Sun cikke szerint egyedül 13 éves lányának írt búcsúlevelet: "Bea, mindig szerettelek. Ez nem a te hibád. Kérdezd apát."

A ruháit hordó sztárok is értetlenül állnak a tragédia előtt, hiszen mindenki egy mosolygós, vidám nőnek ismerte a rendkívüli szépérzékkel megáldott szakembert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.