Az időutazó férfi állítja, a CIA titkolózik

Forrás: Youtube -
időutazás CIA titok kormány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi állítja, a CIA rendelkezik időutazó technológiával, ő maga már ki is próbálta a szerkezetet. A szervezet azonban titkolózik.

Alexander Smith azt állítja, korábban dolgozott a CIA-nál, miután a szervezet emberei felkeresték őt az otthonában. A férfi azt mondja, elküldték őt a jövőbe, és 100 évvel később egy kórházi ágyban ébredt fel. Az időutazás tényét azonban valamiért tagadja és rejtegeti az emberek elől a CIA.

Beszéltem különböző országok kormányaival, például a göröggel, és kiderült, hogy nekik is vannak időutazó programjaik. Ebből arra következtettem, hogy az olyan nagy és fejlett országoknak, mint például az Egyesült Királyság, rengeteg titkolnivalója van az emberek előtt. És persze így van ez az Amerikai Egyesült Államokban is."

Jelenet a Vissza a jövőbe című filmből Forrás: Youtube

A férfi azt mondja, számtalan olyan technológiával rendelkeznek, amelyekről tudniuk kellene az embereknek. Ő megelégelte a hallgatást és a titkolózást, úgy döntött, végre mindent elmond a DailyStarnak.

Korábban egyébként már mi is írtunk a férfiról, aki akkor egy képet mutatott 2118-ból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.