Patkányok laknak a magyar sorozatgyilkos, Pándy András egykori házában

Pándy András ház Dunakeszi sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senkinek nem kell az egyik legismertebb magyar sorozatgyilkos, Pándy András egykori háza.

Teljesen lepusztult az egykori sorozatgyilkos, Pándy András háza Dunakeszin. A Bors azt írja, a kerítést teljesen benőtte a borostyán, az épületben patkányok laknak, most állítólag az önkormányzat gondozza a telket. A férfi még a 90-es években vásárolta a házat, itt töltötte az idejét akkor, amikor épp nem külföldön tartózkodott. Azt mondogatják, a zöld sátorban - ami még ma is ott áll az udvaron - élte ki vérfertőző szexuális vágyait a lányaival.

Pándy lányával, Ágnessel együtt ölte meg két volt feleségét és négy gyermekét Belgiumban. A holttesteket feldarabolták, majd vegyszerrel feloldották. A lány 1997-ben tett beismerő vallomást, az életfogytiglanra ítélt férfi 86 évesen, 2013-ban halt meg a börtönben. Ágnest 2010-ben helyezték feltételesen szabadlábra, azóta apácazárdában él.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
14 éves bátyjának szült gyereket a 11 esztendős kislányhttp://www.life.hu/news/20180208-14-eves-batyjanak-szult-gyereket-a-11-esztendos-spanyol-kislany.html14 éves bátyjának szült gyereket egy 11 esztendős kislány Spanyolországban. A szülők mit sem sejtettek arról, hogy lányuk terhes. News--Halálra ítélték a perverz sorozatgyilkost, egy ország rettegett tőlehttp://www.life.hu/news/20180207-halalra-iteltek-a-perverz-sorozatgyilkost-peter-kurtent-egy-orszag-rettegett-tole.htmlKegyetlen sorozatgyilkos tartotta évekig rettegésben Düsseldorf városát. A férfit végül elkapták és halálra ítélték. NewsOrigoÚjra börtönbe került a világ egyik legfiatalabb gyilkosaként emlegetett Jon Venableshttp://www.life.hu/news/20180207-ujra-bortonbe-vonult-a-vilag-egyik-legfiatalabb-gyilkosakent-emlegetett-jon-venables.htmlIsmét börtönbe került Jon Venables, az a brit férfi, aki 10 évesen megölt egy 2 éves gyermeket. Ezúttal pornográf képek miatt kell a rácsok mögé vonulnia. News--Németh Lajos elárulta, egyelőre nem enyhül az időhttp://www.life.hu/news/20180205-nemeth-lajos-elarulta-egyelore-nem-enyhul-az-ido.htmlNémeth Lajos elárulta, hiába reménykedünk az enyhe időjárásban, ez a hét a tél jegyében fog telni és még jövő héten is mínuszokra számíthatunk. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoGyermeket szült a saját apjának, majd férjhez is ment hozzáhttp://www.life.hu/news/20180205-gyermeket-szult-a-sajat-apjanak-majd-ferjhez-is-ment-hozza.htmlEgy virginiai nő gyermeket szült a saját apjának, akihez ráadásul férjhez is ment. NewsOrigoA fiatalok nagy része arra számít, hogy nem kap majd nyugdíjathttp://www.life.hu/news/20180205-a-fiatalok-nagy-resze-arra-szamit-hogy-nem-kap-majd-nyugdijat.htmlBár fontosnak tartják a spórolást, a 30 éves korosztály nagy része még hozzá sem kezdett ahhoz, hogy félretegyen a nyugdíjas éveire – derült ki egy friss felmérésből. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.