Ezt okozta a Harvey hurrikán: Fotók!

Texas Harvey hurrikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harvey hurrikán pusztítása sajnos akkora erejű volt, hogy még sokáig nyögni fogják az ottaniak. Még most is komoly árvíz miatt szenvednek. 

2005 óta nem volt példa olyan elképesztő méretű viharra az Egyesült Államokban, mint amit a Harvey nevű hurrikán okozott. A természeti csapás múlt hét pénteken, éjszaka érte el Texas állam partját, és brutális pusztítást végzett maga körül.

A vízszint olyan brutálisan megemelkedett, hogy az utak járhatatlanná váltak, sőt, sokan még az otthonukat sem tudják elhagyni. Ugyan a vihar erőssége már csökkent valamelyest, de még így is rettenetes. Texas után, egy szomszédos állam, Louisiana következett, ahová napra pontosan 12 évvel ezelőtt csapott le a Katrina.

A Vöröskereszt dolgozói folyamatosan tevékenykednek, és szerencsére kapnak támogatást a tehetősebb sztároktól. A Kardashian család is igen nagy összeggel támogatta őket, de Sandra Bullock kétszer annyit adományozott a rászorultaknak.

/1708/_gy_p2017830154924David Torrence olimpikont holtan találták egy medencébenhttp://www.life.hu/news/20170830-david-torrence-olimpikont-egy-medenceben-talaltak-holtan.htmlHétfőn találták meg egy 31 éves olimpikon holttestét egy úszómedencében Arizónában. A halál oka egyelőre nem ismert. News--Poloskainvázió: Bálint gazda szerint így kell védekezni ellenükhttp://www.life.hu/news/20170829-poloskainvazio-varhato-igy-kell-vedekezni.htmlA poloskák idén sem kímélik hazánkat, hamarosan érkezik a hatalmas invázió, ami ellen csak nehezen lehet védekezni. Bálint gazda elmondta, mit tehetünk. NewsOrigoMeghalt egy hegymászó a svájci Alpokbanhttp://www.life.hu/news/20170829-egy-hegymaszo-meghalt-a-svajci-alpokban.htmlÉletét vesztette egy magyar hegymászó a svájci Alpokban: többen is végignézték a zuhanását. A férfi szörnyet halt, a többiek sokkot kaptak. News--Rimini közelében erőszakoltak meg egy nőt a tengerparton, barátja szeme láttárahttp://www.life.hu/news/20170828-olaszorszagban-megeroszakoltak-egy-not-a-tengerparton-baratja-szeme-lattara.htmlIgazi tragédia lett a lengyel pár olaszországi nyaralása: a fiatal nőt többen megerőszakolták a tengerparton, a barátja szeme láttára, akit előtte brutálisan megvertek. News--Meghalt egy tinédzser a brit Reading Fesztiválon http://www.life.hu/news/20170828-meghalt-egy-tini-egy-brit-fesztivalon.htmlSzörnyű tragédiába torkollott a híres Reading Fesztivál. Egyelőre nem sokat tudni az ügyről. News--Halálra késelte egy osztálytársát a 13 éves tinihttp://www.life.hu/news/20170828-meggyilkolta-egyik-osztalytarsat-egy-13-eves-tini.htmlEgy 13 éves brazil fiú elképesztő kegyetlenséggel végzett a nála egy évvel idősebb osztálytársával. A 14 éves lány vérbe fagyott holttestére az édesanyja talált rá. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.