finom falat érdekesség virsli Nébih
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal idén is ellenőrizte a magyar virsli-felhozatalt. Az eredmény igen meglepő lett. 

Hosszas kóstolás és laborvizsgálatok után végre kiderült, melyik virsli volt a legjobb idén. A NÉBIH szerint első helyen a Pick mangalicavirslije végzett. A második és harmadik helyet az Aldi frankfurti termékeinek sikerült megszerezniük. A negyedik és hatodik helyet is a Pick készítményei foglalták el - olvasható a Szupermenta oldalán.

A nagy virsliteszt Forrás: Szupermenta.hu

A NÉBIH a termékek mikrobiológiai megfelelőségét is vizsgálta, továbbá a fehérje-, víz-, zsír-, só-, és nitrit tartalmukat is megmérték.

És ki végzett az utolsó helyen?

Egy mintánál a hatóságok igen kellemetlen szagot állapítottak meg, így eljárást is indítottak: ez pedig az Auchan bécsi virslije volt.

A 2016-os év 5 legbizarrabb története a nagyvilágbólhttp://www.life.hu/news/20161201-ime-az-idei-ev-5-legelkepesztobb-sztorija-a-vilagbol.htmlNem is gondolnánk, hogy mennyi hihetetlen eset történt idén is a világban. Összegyűjtöttünk 5-öt a legdurvábbak közül. News--Ilyen időre számíts újév napján http://www.life.hu/news/20161228-hidegfront-csutortokon-is-folytatodik-a-lehules-faggyal-es-hoval.htmlBár még a mai napon több helyen kisüt a nap, holnaptól markáns hidegfront éri el hazánkat. Készülj, mert igen fagyos szilveszter vár ránk. NewsOrigoGyilkosságok sokasága miatt hullott szét egy családhttp://www.life.hu/news/20161227-a-halott-no-tehet-a-ferfi-tetterol-az-edesanyja-szerint.htmlPete Deem és szerelme sokáig éltek boldog kapcsolatban, ám a nő egy napon faképnél hagyta, a férfi pedig végzett magával. Pete édesanyja a nőt hibáztatja fia haláláért. NewsOrigoMeggyilkolta barátnőjét, mert kiderült, hogy transzneműhttp://www.life.hu/news/20161227-kioltotta-transznemu-baratnoje-eletet.htmlJoshua Vallum szégyenében gyilkolta meg barátnőjét, ugyanis barátai rájöttek, hogy a lány valójában transznemű. Brutális kegyetlenséggel oltotta ki szerelme életét: autójában többször is megszúrta. News--Tupac slágerének szövegét kapták a templomban imádság helyetthttp://www.life.hu/news/20161226-tupac-slagerenek-szoveget-kapotak-a-hivok-a-templomban.htmlAz azonos cím okozhatta Srí Lankán a felfordulást: az istentiszteleten ugyanis a "Hail Mary" című imádság szövege helyett az ugyanezen néven futó Tupac slágert kapták meg a hívők. Van némi különbség a két iromány között. News--George Michael szeretője talált rá a halott énekesrehttp://www.life.hu/news/20161227-george-michael-testere-fodrasz-szerelme-talalt-ra.htmlÖtvenhárom évesen, a karácsonyi ünnepek alatt távozott George Michael az élők sorából. A világsztár az otthonában, békésen hunyt el szívelégtelenségben. Szerelme elárulta, hogyan talált rá az énekes testére. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.