Micsoda nő! A 205 centi magas Aly Stoszt Godzillának is becézik

Forrás: NORTHFOTO/Ariel Martinez / Barcroft Media/Ariel Martinez / Barcroft Images -
Godzilla Ali Stosz News magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen méretekkel rendelkezik a 27 éves Ali Stosz: a lány már 12 évesen 190 centi magas volt, ám itt nem állt meg a növekedése. 

Sok nő vágyik ara, hogy karcsú és magas legyen, Aly Stosz azonban valószínűleg nagyon sokszor azt kívánta, bár lenne fél méterrel kisebb.

Aly Stosz és barátja Forrás: NORTHFOTO/Ariel Martinez / Barcroft Media/Ariel Martinez / Barcroft Images

A lány ugyanis 12 évesen is 190 centi magas volt, és az évek múlásával még jó pár centit nőtt.

Egészen pontosan 15-öt: Ali ma 27 éves és 205 centi magas, ami még egy férfinak is becsületére válna. Nem csoda, ha

a lányt sokszor csúfolták Godzillának, hisz magasságával mindenhol kitűnik, pláne a nők között.

Alynak egyébként nemcsak ruhát, de cipőt találni sem egyszerű feladat: 46-os lábbeliket hord. Már ő is megbarátkozott a testével; modellként dolgozik, és élvezi, hogy istennőként tekintenek rá. Kedvese, Sean Webb legalábbis biztosan: a fiú a maga 193 centijével eltörpül barátnője mellett.

Óriási villanások az éjszakai égboltonhttp://www.life.hu/news/20161123-senki-nem-tudja-mi-lehet-az-eros-feny-az-egen.htmlVakító fényjelenség teszi izgalmassá Florida népét. Találgatják, hogy mi lehet a magyarázata. News--Tovább gyűrűzik a MÚSZ ügy – Gyárfás is perelni foghttp://www.life.hu/news/20161123-gyarfas-tamas-es-a-musz-is-perelni-fog-tobb-ragalom-miatt-is.htmlGyárfás Tamás és a MÚSZ is perre fog menni valótlan információk terjesztése miatt. News--Szemtanúkat keresnek a szentendrei gázolás kapcsánhttp://www.life.hu/news/20161123-nem-talaljak-a-tettest-a-szentendrei-rendorok.htmlElgázolta áldozatát, majd elhajtott a helyszínről a tettes. A rendőrség nagy erőkkel keresi a felelőst, ehhez kérik a lakosság segítségét is. NewsErzsébet királynő fizeti a világ legtöbb adójáthttp://www.life.hu/news/20161122-erzsebet-kiralyne-leadozza-a-bevetelenek-85-szazalekat.htmlNem is tudjuk elképzelni, hogy mekkora összegről van szó. NewsOrigoPablo Escobar fia vallott az elképzelhetetlen luxusról, amiben élthttp://www.life.hu/news/20161122-pablo-escobar-fia-vallott-a-luxusrol-eletet-adta-volna-az-apjaert.htmlA hírhedt drogbáró fia, Juan Pablo Escobar számunkra felfoghatatlan körülmények között élt. Szinte nem volt olyan, amit ne kapott volna meg apjától, aki hatalmának csúcsán a világ kokainkereskedelmének 80%-át tartotta kézben. NewsOrigoVárólista van az idősek otthonában nyílt óvodábanhttp://www.life.hu/news/20161122-varolista-van-az-idosek-otthonaban-nyilt-ovodaban-hatalmas-siker-lett-az-itnezmeny.htmlNem kap egyhamar helyet az a gyermek, amelyiket szülei az idősek otthonában nyílt óvodába akarnak beíratni. Két és fél évre előre tele van minden hely! Az egyedülálló intézmény sikerére senki nem számított. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.