Pablo Escobar fia vallott az elképzelhetetlen luxusról, amiben élt

Forrás: Origo -
luxus Pablo Escobar fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírhedt drogbáró fia, Juan Pablo Escobar számunkra felfoghatatlan körülmények között élt. Szinte nem volt olyan, amit ne kapott volna meg apjától, aki hatalmának csúcsán a világ kokainkereskedelmének 80%-át tartotta kézben.

Az egyszerű ember számára felfoghatatlan az a fényűzés, amelyben Pablo Escobar családja élt. Volt miből költeni a nem mindennapi körülményekre, hiszen a hírhedt kolumbiai drogbáró hatalmának csúcsán már a világ kokainkereskedelmének a 80%-át tartotta a kezében. 1989-ben a Forbes magazin szerint a világ 7. leggazdagabb embere volt Pablo Escobar, aki a szegényebbeknek is adakozott, de a családjával bánt a legbőkezűbben.

Pablo Escobar fia vallott az elképzelhetetlen luxusról, amiben élt Forrás: Origo

Legidősebb fia beszélt arról a fényűzésről, amiben része volt gyermekkorában. Házukból kilépve a kertben a hétköznapi ember számára különös kép fogadta: zebrák és elefántok grasszáltak. Rengeteg motor és játék állt a rendelkezésükre.

"Olyan volt, mint egy valóságos Disneyland.

Zsiráf, elefánt, motorkerékpárok, sok minden, amit csinálni lehetett, és sok pénz, amit el lehetett költeni"idézi a fiú szavait a Daily Mail, aki annak ellenére, hogy elfogták apját, és neki menekülnie kellett, csodálja a férfit. "Az életemet adtam volna érte. Semmi esély nincs arra, hogy utáljam az apámat. Pontosan azt sem tudom, hogy miket csinált" – mondta Escobar fia. Hozzátette, szerinte apja vesztét az okozta, hogy politikai babérokra akart törni, különben talán még ma is élne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.