A Vatikán cáfolja, hogy Ferenc pápának agydaganata van

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Giorgio Onorati -
agydaganat Ferenc pápa Vatikán álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maga Ferenc pápa és állítólagos orvosa is tagadta az egyik olasz hírportálon megjelent híreket az egyházfő feltételezett betegségével kapcsolatban. A történtekről nyilatkozó bíborosok szerint az egyházfő elleni "összeesküvés" árnyékolja be a Vatikánt. 

A Quotidiano Nazionale olasz hírportál szerdán közölte, hogy Ferenc pápának jóindulatú agydaganata van, és az egyházfőt egy japán orvos kezeli. Federico Lombardi szentszéki szóvivő pontról pontra cáfolta a lap értesüléseit, amelyeket megalapozatlannak és felelőtlennek nevezett.

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Giorgio Onorati

Az Olaszországban is dolgozó Fukusima Takanori japán orvosprofesszor stábja közleményben szögezte le, hogy az idegsebész soha nem vizsgálta meg Ferenc pápát. Az orvos az egyházfővel két alkalommal a Vatikánban tartott általános audienciákon találkozott.

A La Repubblica olasz napilap ma már a Vatikánt beárnyékoló "ördögi összeesküvésről" írt. Az újságnak nyilatkozó Victor Emanuel Fernandez argentin érsek "apokaliptikus stratégiáról" beszélt, hangsúlyozva, hogy a cél azt volt, hogy hiteltelenné tegyék és gyengének tüntessék fel Ferenc pápát. Kijelentette: nem könnyű megmondani, ki áll a háttérben, de a pápa elleni támadás azoktól indult, akiknek "ez a pápaság nem tetszik".

Ferenc pápa újra meglepte a híveket

Az egyházi esküvő után elvált és polgárilag újraházasodott hívők befogadásáról beszélt Ferenc pápa szerdán a vatikáni audiencián. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Azonosították a kislányt, akinek csontjaira azt hitték, Madeleine McCannéhttp://www.life.hu/news/20151022-azonositottak-a-kislanyt-akinek-csontjait-egy-borondben-talaltak-meg.htmlJúliusban bukkantak a rendőrök egy ausztráliai bozótban arra az utazótáskára, amelyben babatakarót és egy kislány csontjait találták. Sokáig azt hitték, Madeleine McCann maradványaira bukkantak. Mostanra azonosították csak Khandalyce Kiara Pearce testét. News--Hajléktalanokat vendégelt meg a lemondott lagziján a menyasszonyhttp://www.life.hu/news/20151021-hajlektalanokat-vendegelt-meg-a-lemondott-eskuvojen-a-menyasszony.htmlAz utolsó pillanatban lépett vissza a vőlegény az esküvőtől, a menyasszony családja azonban úgy döntött, mégis megtartja a lagzit, a násznép helyett azonban hajléktalanokat hívtak meg a fogadásra. News--A futballpályán búcsúztatták a Fradi egykori, 20 évesen elhunyt focistájáthttp://www.life.hu/news/20151022-dobos-danieltol-a-ferencvaros-korabbi-labdarugojatol-a-futballpalyan-vettek-vegso-bucsut.htmlSzívszorító volt a cserbenhagyásos gázolásban elhunyt Dobos Dániel búcsúztatója. NewsThinkstockA karácsonyt is börtönben töltheti Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/news/20151022-lagzi-lajcsi-a-karacsonyt-is-bortonben-toltheti.htmlA mulatós sztárra, akit éppen egy hónapja vett őrizetbe a rendőrség, az ügyészség újabb három hónap előzetest kért. News--A menekülteket rugdosó László Petra beperelné a Facebookothttp://www.life.hu/news/20151021-laszlo-petra-a-facebookot-akarja-perelni.htmlTörölték az őt támogató Facebook-csoportokat, miközben a fenyegető oldalak működését engedélyezték - ezért beperelné Mark Zuckerberg cégét László Petra, a menekültek rugdosásával világhírűvé vált operatőr – írja az Origo. News--Meghalt Michael Stevens - Csupán 48 éves volthttp://www.life.hu/news/20151021-meghalt-michael-stevens-hatszoros-emmy-dijas-teves-producer-iro-rendezo-1.html48 éves korában elhunyt Michael Stevens, hatszoros Emmy-díjas tévés producer, író, rendező. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.