Így még tuti, hogy nem láttad Camilla hercegnét!

Forrás: Northfoto -
madárijesztő meglepő virágkiállítás Camilla hercegné Hampton Court figura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg neje a Hampton Court virágkiállításon tette tiszteletét, ahol egy, a protokollt figyelmen kívül hagyó madárijesztő mögé lopakodott.

Photobomb áldozatává vált Camilla hercegné, aki a Hampton Courtbe látogatott el az éves virágkiállítás alkalmából, ahol egy bizarr madárijesztő lepte meg hátulról. A figurát egyébként diákok tervezték a Mr. Men című rajzfilmsorozatból ismert Mr. Tickle alapján.

Forrás: Northfoto

Katalin, a grimaszhercegnő

Íme, a fotók, amelyek bizonyítják, hogy a hercegnő is csak ember, akinek érzelmei azonnal kiülnek az arcára.
Rengeteget változott 10 év alatt Camilla hercegné - jót tett neki a házassághttp://www.life.hu/trend/20150404-rengeteget-valtozott-10-ev-alatt-camilla-hercegne-karoly-herceg-neje.html10 éve házasodott össze Camilla Parker Bowles és Károly herceg. A 67 éves asszonynak szemmel láthatóan jót tett a házasság - rengeteget változott!Trend--Katalin hercegné retteg, hogy miatta derülnek ki a királyi család titkaihttp://www.life.hu/csalad/20150703-katalin-hercegne-retteg-hogy-miatta-nyilvanossag-ele-kerulnek-a-kiralyi-csalad-titkai.htmlKatalin és Vilmos telefonját 2005 és 2006 között hackelte meg a News of the World lap, melynek főszerkesztőjét a napokban állították bíróság elé az ügy miatt, a hercegné azonban egyre jobban aggódik, hogy nyilvánosság elé kerülnek a felvételek.Család--Szexuálisan zaklatták Camilla hercegné fiáthttp://www.life.hu/csalad/20141029-szexualisan-zaklattak-camilla-hercegne-fiat-tom-parker-bowles-etteremkritikust.htmlTom Parker Bowles mindössze 7 éves volt, amikor édesanyja, Camilla hercegné bentlakásos iskolába küldte, ahol egy tanára előszeretettel zuhanyozott együtt diákjaival.Család--David Beckham lesz Sarolta hercegnő (egyik) keresztapukája?http://www.life.hu/csalad/20150702-sarolta-hercegno-egyik-keresztapukaja-david-beckham-lesz.htmlBátyjához, György herceghez hasonlóan több lehetséges jelölt is akadt már a kis Sarolta hercegnő keresztszülői pozíciójára, egyesek szerint pedig az egykori sztárfocista is köztük van.Család--Vilmosék új háza Camilla volt szerelmi fészkehttp://www.life.hu/csalad/20130108-vilmost-herceg-tronorokos-es-katalin-hercegno-uj-otthona-camilla-es.htmlII. Erzsébet ajándéka Vilmos és Katalin számára több szempontból problémás. Elsősorban azért, mert az Anmer Hall névre hallgató kastély Camilla és Károly szerelmi fészke volt.Család--Extrém maratont futott Katalin hercegné húgahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150702-pippa-middleton-extrem-korulmenyek-kozott-futott-maratont-kenyaban.htmlPerzselő hőségben és 1500 méter magasban futotta le a 42 kilométeres távot Pippa Middleton.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.