Hegyi Barbara: „Zoránnal meg kellett tanulnunk sarokba szorítani az önzésünket"

Zorán Hegyi Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény munka volt, mire Hegyi Barbara olyan biztos érzelmi hátországot teremtett magának, amilyen most van neki. A színésznő egy interjúban többek közt Zoránnal való kapcsolatáról is mesélt. 

„A kezdet nem volt egyszerű, hiszen attól, hogy mi szeretjük egymást Zoránnal, a két gyerek nem érez így feltétlenül" – mesélte Barbara a Meglepetésnek.

Fotó: Origo

A színésznő és zenész párja azonban türelmesek voltak, semmit nem erőltettek, mert egyikük sem akarta behízelegni magát. "Ahhoz, hogy mindez működjön, meg kellett tanulnunk sarokba szorítani az önzésünket" - mondta.

A színésznő emellett azt is elárulta, hogy túlteng benne az életöröm. „Azt hiszem, megvan bennem a képesség arra, hogy örüljek a pillanatnak. Ha valami jó történik velem, azt észreveszem, és átengedem magamon".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.