Kulcsár Edina a Miss World 2. helyezettje - Magyar lánynak még soha, hasonló sem sikerült

Miss World siker szépségverseny Kulcsár Edina Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas dolog, amit ma átélhettünk a Miss World világversenyt nézve. Hazánk versenyzője, Kulcsár Edina a második helyen végzett. Ilyen sikert még soha egyetlen magyar lány sem ért el!

Kiemelkedően szerepelt Kulcsár Edina a Miss World világversenyen: a második helyezéssel büszkélkedhet. Az első helyen Rolene Strauss, a dél-afrikai lány végzett, a harmadik az Amerikai Egyesült Államok szépsége, Elizabeth Safrit lett.

Edina a bal oldalon áll, középen a világ legszebb nője, jobbra a második udvarhölgy Forrás: AFP/Leon Neal

"Nem tudom, hogy mi mindenen múlik a győzelem"

Kulcsár Edina a felkészülés időszakában Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének adott interjút, amelyben így beszélt a lehetséges győzelemről:

"Szeretném megmutatni az országnak, hogy magyar lány is tud nyerni! De, persze nem tudom, hogy mi mindenen múlik a győzelem. Jelenleg 5 szavazás fut az interneten, négyben az első helyen vagyok, és van egy harmadik helyem. Még lehet rám voksolni! Már az is óriási változást hozott az életemben, hogy itthon királynő lettem. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy mit is jelent ennyire szem előtt lenni, mekkora felelősség hárul rám ebben a szerepben. Faggat a sajtó, egy csomóan követik, hogy mi történik velem. Úristen, mindez velem történik? És mi lesz a folytatás? Nem tudom, mi lesz, ha nyerek, és mi lesz, ha nem. Bármi történik, biztosan újabb lehetőségeket fog hozni. Én pedig mindent megteszek, hogy helyt tudjak állni."

Edina, biztosak vagyunk benne, hogy ez így lesz!

A versenyen természetesen ott volt Sarka Kata, akinek cége a Miss World Hungary licensztulajdonosa, aki az eredményhirdetés után elsőként a Life.hu-nak nyilatkozott. Itt olvashatod, mit mondott Edina sikerével kapcsolatban. Edinát a Life.hu már a Miss World Hungary castingján is kiszúrta. Ide kattintva elolvashatod, akkor mit nyilatkozott.

És ne feledkezünk el azért arról sem, hogy megmutassuk a világ legszebb nőjét:

Forrás: AFP/Leon Neal

Aki természetesen nagyon örül.

Forrás: AFP/Leon Neal

Végre egy fotó, amin Edina is jól látszik!

Forrás: AFP/Leon Neal

És még egy.

Forrás: AFP/Leon Neal

Kulcsár Edina a Miss World első udvarhölgye lett - Ez történt a verseny alatthttp://www.life.hu/bulvar/20141214-december-14-en-valasztjak-meg-a-miss-world-versenyen-a-vilag-legszebb-lanyat-kulcsar-edina-vajon-hol.htmlKulcsár Edina a Miss World szépségversenyen az első udvarhölgy lett. Ilyen előkelő helyezést még soha nem ért el magyar lány. A cikkből megtudhatod, mi volt Edina utolsó Facebook-posztja a verseny előtt és milyen csinos volt az őt kísérő Sarka Kata.TV + Bulvár--Kulcsár Edina finisbe ért - gőzerővel készül a vasárnapi döntőrehttp://www.life.hu/bulvar/20141209-kulcsar-edina-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-gyoztese-finisbe-ert-vasarnap-a-vilagversenyen.htmlVasárnap Londonban kiderül, ki lesz a Miss World verseny nyertese. A magyar szépség, Kulcsár Edina minden erejével a döntőre koncentrál.TV + Bulvár--Nem kellett Kulcsár Edina drága vázája a Miss World világversenyenhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-kulcsar-edina-vazajat-nem-arvereztek-el-charity-galan-a-miss-world-versenyen-londonban.htmlVisszautasították Kulcsár Edina nemzeti ajándékát, és nem árverezték el. A többmillió forintot érő, egyedi tervezésű Zsolnay váza túl értékesnek bizonyult a többi versenyző ajándékához képest.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.