Életműdíjat kapott Schumacher – Könnyezve köszöntötte őt Vettel

köszöntés Sabine Kehm Bambi-díj Forma-1 beszéd Michael Schumacher életműdíj elismerés könny Sebastian Vettel díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök este, Schumacher távollétében adták át a súlyos síbalesetet szenvedett sportoló elismerését. Vettel elcsukló hangon mondott beszédet érte.

Sport- és társadalmi tevékenységéért tüntették ki Michael Schumachert a német Bambi-díjjal, amelyet tavaly szenvedett életveszélyes sísérülése miatt távollétében menedzsere és jóbarátja, Sabine Kehm vett át – írja a stern.de oldalra hivatkozva a hvg.hu.

Sabine Kehm (középen) átveszi Schumacher Bambi-díját Forrás: AFP/Wolfgang Kumm

1-3 évig tartó felépülés vár Schumacherre

A decemberben síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta svájci otthonában gyógyulgat speciális körülmények között. Felesége bízik benne, hogy jövőre már tolószékben ülhet.
Újraindul Michael Schumacher honlapjahttp://www.life.hu/news/20141112-michael-schumacher-egykori-forma-1-pilota-honlapja-csutortokon-elso-vilagbajnoki-cimenek-20.htmlÚjraindul a súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher honlapja csütörtökön, első világbajnoki címének 20. évfordulója alkalmából.News--Schumacher felesége reméli, hogy jövőre már tolókocsiban ülhet a sportolóhttp://www.life.hu/news/20141105-michael-schumacher-neje-corinna-remeli-jovo-nyarra-megerosodik-a-sportolo-es-tolokocsiban-tud-ulni.htmlMichael Schumacher svájci otthonában gyógyul. Különféle ereklyék segítik ebben, felesége, Corinna pedig minden apró változásnak örül és reméli, jövőre férje már képes lesz tolószékben ülni.News--Svájcba szállíthatják Bianchit, ahol Schumachert is kezeltékhttp://www.life.hu/drlife/20141028-jules-bianchi-forma-1-pilotat-japanbol-egy-svajci-korhazba-szallithatjak-ahol-schumachert-is.htmlA Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchit olasz források szerint hamarosan átszállítják a lausanne-i kórházba, ráadásul ugyanabba az épületbe, ahol a közelmúltban Michael Schumachert is ápolták. Hivatalos megerősítés nem érkezett.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.