Egy csónakban vészelte át a hurrikánt Király Viktor és családja

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
hurrikán vihar család Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnek kétszer is át kellett élnie a hurrikán borzalmait, nem máshol, mint a nyílt óceánon egy hajón vesztegelve.

Nem éppen a nyaralás és a pihenés a kedvenc kikapcsolódási formája Király Viktornak, aki jobban szereti, ha munkával, mozgalmasan telnek a mindennapjai.

„Általában úgy indulok neki a nyaralásnak, hogy a tennivalókra koncentrálok és arra, mikor jövök vissza. Két napra vagyok kalibrálva, abba már beleszámítom az utazást is. A harmadik naptól már kevésbé érzem jól magam, a munkán agyalok, hogy milyen fellépéseim lesznek. Csodálattal nézem azokat az embereket, akik két-három hétre mennek nyaralni. Én nem ez a típus vagyok. Ha hosszabb útra megyünk, magammal viszem a gitáromat is, hogy a zene ne hiányozzon annyira" – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban Király Viktor, akinek gyerekkori emlékei sem a legjobbak, már ami a nyaralást illeti.

Király Viktort és családját egy csónakban érte a hurrikán Fotó: Csudai Sándor - Origo


„Volt jónéhány családi nyaralásunk, de valahogy a rossz emlékek erősebben maradtak meg. Rendszeresen jártunk Cancunba nyaralni, nagyon klassz volt, de az a hely egyet jelent nekem a hurrikánnal. Épp egy halászhajóval indultunk el egy szuper hajókázásra, amikor lecsapott a vihar. Élet-halál helyzet volt, ez nagyon megmaradt bennem. Kétszer is átéltem ezt, a tág családi körrel New Yorkból a Bermudákra hajóztunk. Zseniális volt, de ott is lecsapott ránk a hurrikán. Elég maradandó élmény mindegyik" – emlékezett vissza a történtekre Király Viktor.

Király Viktor elárulta, hogy mitől irtózik igazánhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190901-kiraly-viktor-elarulta-hogy-mitol-irtozik-igazan.htmlAz énekes szeret utazni, új helyeket felfedezni, azonban a wellness-hétvégéktől óckodik. Inkább a menyasszonyával közös, meghitt, barangolós programokat részesíti előnyben.UtazásOrigoFriss videó Csernobilról: egy turista töltötte fel a netrehttp://www.life.hu/lifeutazas/20190831-friss-video-csernobilrol-egy-turista-toltotte-fel-a-netre.htmlA Csernobil sorozat népszerűsége nyomán minden eddiginél több katasztrófaturista látogat el a tragédia helyszínére. Fotók és videók árasztották el az internetet, olyanok, mint az alábbi is. UtazásOrigoEzért ilyen boldog Szilágyi Liliána mosolyahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190831-ezert-boldog-szilagyi-liliana-mosolya.htmlNyaralni indul Szilágyi Liliána, örömét pedig meg is osztotta az Instagramon a követőivel. UtazásOrigoA külföldre utazó magyarok többsége utasbiztosítással indul útnak: ezek a legnépszerűbb célpontokhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190831-a-kulfoldre-utazo-magyarok-tobbsege-utasbiztositassal-indul-utnak-ezek-a-legnepszerubb-celpontok.htmlA külföldre utazó magyarok többsége utasbiztosítással indul útnak, 67 százalékuk minden esetben köt biztosítást, 19 százalékuk viszont csak hosszabb utazás esetében. Az előbbi az 50 éves korosztályra, utóbbi pedig a 30-asokra jellemző leginkább - derül ki a K&H felméréséből. A K&H és a Free Association közvélemény-kutató cég reprezentatív felmérése a magyarok biztonságérzettel és jövőképpel kapcsolatos várakozásait vizsgálja. A kutatásban 500 fő vett részt, az adatfelvétel 2019. március 1. és 12. között zajlott. UtazásOrigoLátványos vulkánkitörések figyelhetőek meg Stromboli szigeténhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190831-latvanyos-vulkankitoresek-figyelhetoek-meg-stromboli-szigeten.htmlA tudósok látványos vulkánkitöréseket, lávaömléseket és hamuesőt figyeltek meg a Stromboli szigetén lévő vulkánon, amely száz év óta most a legaktívabb. Utazás--A festészet pozitív hatásai életedrehttp://www.life.hu/lifeutazas/hirdetes/20190828-festeszet.htmlA festés élvezetes, ugyanakkor meditatív időtöltés. Ezért mentálisan és egészségügyileg is pozitív hatásokkal is bír. Mik lehetnek ezek?HirdetésOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.