Friss videó Csernobilról: egy turista töltötte fel a netre

Csernobil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csernobil sorozat népszerűsége nyomán minden eddiginél több katasztrófaturista látogat el a tragédia helyszínére. Fotók és videók árasztották el az internetet, olyanok, mint az alábbi is. 

Bár Csernobillal kapcsolatban már nem könnyű újat mutatni, vannak, akik azonban még mindig megpróbálják. A legutóbb egy túrázó készített videót a látogatása helyszínéről, amit meg is osztott a nagyvilággal.

Az erőműben és környékén történtek a mai napig lázban tartják a világot, arról azonban megoszlanak a vélemények, hogy veszélyes-e odalátogatni.

Vajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta, hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoBöde Dániel felesége kitálalt: "Nem tudtam, hogy mást szeret"http://www.life.hu/sztarok/20190829-bode-daniel-felesege-kitalalt-nem-tudott-egy-harmadik-felrol.htmlLapinformációk szerint Böde Dániel házassága megromlott, a focista már össze is költözött új szerelmével, aki állítólag a Fradi egyik kézilabdázója. A megromlott házasságán az áprilisban született harmadik gyermek sem tudott segíteni. Egy névtelenséget kérő informátor azt mondta, a csatár mindent megtett, hogy megmentse a házasságát, de nem sikerült. Most megszólalt a felesége az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: A fia betegsége miatt fel akarta adni a versenyt Gáspár Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-fia-betegsege-miatt-fel-akarta-adni-a-versenyt-gaspar-zsolti.htmlKis híján feladta az Ázsia Expressz versenyét Gáspár Zsolti. A híresség 18 éves fia, Nikolász ugyanis neurofibromatosisban szenved (amely egy igen ritka, idegrendszerre is kiható, genetikai eredetű bőrbetegség), és a forgatás ideje alatt éppen komoly vizsgálatokon vett részt. Zsolti az aggodalomtól a harmadik forgatási nap estéjén összeomlott, és csapattársai segítségét kérte. TV + SztárokOrigoTestőrt fogadott a Pa-Dö-Dőhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-testort-fogadott-a-padodo-falusi-mariann-lang-gyorgyi.htmlBár sokáig nem érezték szükségét, ma már biztonsági emberek vigyáznak a Pa-Dö-Dő tagjaira. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÁzsia Expressz 2 – Kamerák előtt, egy piacon vetkőzött bugyira Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-azsia-expressz-2-kamerak-elott-egy-piacon-vetkozott-bugyira-gaspar-evelin.htmlBár Evelin a saját bevallása szerint szégyellős, most a TV2 realityje, no és persze a győzelem kedvéért, olyat is bevállal, amit máskor nem szokott. TV + SztárokOrigoRégi fotóval vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811--regi-fotoval-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adel.htmlAz X-Faktor harmadik szériájában találkozott egykor Csobot Adél és Istenes Bence. A műsorvezető most egy dekoltázshangsúlyos képpel emlékszik vissza arra, mikor figyelt fel Adélra. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.