Titkos ibizai nyaraláson ünnepelte születésnapját Meghan Markle

Forrás: Getty Images -
Meghan Markle Ibiza Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most került csak napvilágra a hír, miszerint Meghan Markle augusztus elején Ibizán töltött hat napot, hogy ott ünnepelje a születésnapját. A hercegné férjével, Harry herceggel és három hónapos gyermekükkel utazott, a kis Archie-nak így ez volt ez első nyaralása. 

A hercegi család egy privát repülőgéppel utazott a spanyol szigetre, ahol hat napot töltöttek egy, a kiváncsi tekintetek elől jól elzárt villában. Meghan augusztus 4-én töltötte be 38. életévét, ez volt az utazás apropója is, de azért is izgalmas a dolog, mert Archie most járt először külfödön.

Meghan Markle egyébként nem először nyaralt a buliszigeten, 2016-ban még barátnőivel járt ott, amiről egy fotó is árulkodik.

Európa legöregebb bükkfáját Ausztriában találták meg kutatókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190814-europa-legoregebb-bukkfajat-ausztriaban-talaltak-meg-kutatok.htmlEgy olasz kutatócsoport rábukkant Európa legöregebb, 546 éves bükkfájára Ausztriában. Utazás--Luxus Vivi két számmal kisebb bikinibe préselte a melleithttp://www.life.hu/lifeutazas/20190813-luxus-vivi-ket-szammal-kisebb-bikinibe-preselte-melleit.htmlVasvári Vivi a kelleténél jóval kisebb bikinit vásárolt magának a horvátországi nyaralására. UtazásOrigoParasailingezés közben szenvedett balesetet egy magyar testvérpárhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190812-parasailingezes-kozben-szenvedett-balesetet-egy-magyar-testverpar.htmlParasailingezés közben ért baleset egy magyar testvérpárt Horvátországban. UtazásOrigoA Nébih tesztelte a balatoni lángosokat: itt az eredményhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190807-a-nebih-tesztelte-a-balatoni-langosokat-itt-az-eredmeny.htmlNincs balatoni pihenés lángos nélkül, de vajon mindegy, hol vesszük? Most kiderül, ugyanis levizsgáztak a büfék. UtazásOrigoApa-fia nyaralásra indult Hajdú Péter és Dávidka – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190810-apafia-nyaralasra-indult-hajdu-peter-es-davidka-foto.htmlEgy igazi apa-fia nyaralásra utazott Hajdú Péter és Dávidka. UtazásOrigoLiptai Claudia nagyon kiakadt: bosszúság érte a reptérenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190727-liptai-claudia-nagyon-kiakadt-bosszusag-erte-a-repteren.htmlLiptai Claudiát nagy bosszúság érte a reptéren, amiről Facebook-oldalán számolt be egy hosszú, részletes írásban. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.