Hajdú Dávidka nyaralás apa-fiú Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazi apa-fia nyaralásra utazott Hajdú Péter és Dávidka.

Ciprusra vitte a kisfiát Hajdú Péter, akivel a repülőgépen lőttek egy közös szelfit. Elképesztő a hasonlóság apa és fia között, le sem tagadhatnák egymást.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Indulunk ‍♂️ ☀️ #apafia #nyaralas #budvip

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Hajdú Péter SMS-ben szakított a volt barátnőjével

Egy hónappal ezelőtt szakított Alföldy Annával Hajdú Péter. A műsorvezető elárulta: exei közül csak Ábel Anitával ápol barátságot. Arra is kitért, hogy Annával SMS-ben szakított.

Palvin Barbi tangában mutatta meg fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-palvin-barbi-tangaban-mutatta-meg-feneket-foto.htmlA minap a blúzát tépte le magáról a Victoia's Secret angyala, ezúttal pedig tangában mutatta meg formás hátsóját.TV + SztárokOrigoPalvin Barbi tangában mutatta meg fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-palvin-barbi-tangaban-mutatta-meg-feneket-foto.htmlA minap a blúzát tépte le magáról a Victoia's Secret angyala, ezúttal pedig tangában mutatta meg formás hátsóját.TV + SztárokOrigoKoós János özvegye: "Beszél hozzám"http://www.life.hu/sztarok/20190810-koos-janos-ozvegye-beszel-hozzam.htmlKoós János 4 hónappal ezelőtt hunyt el, felesége Dékány Sarolta szűnni nem akaró hiánnyal küzd. Legyengült és étvágya sincs.TV + Sztárok--Vajna Timi teljesíteni akarja a férje kívánságát: el szeretné készíteni a Puskás Ferenc életéről szóló filmethttp://www.life.hu/sztarok/20190810-vajna-timi-teljesiteni-akarja-ferje-kivansagat-el-szeretne-kesziteni-puskas-ferenc-eleterol-szolo.htmlAndy Vajna nagyon szeretett volna egy filmet készíteni Puskás Ferencről, a valaha volt legnagyobb magyar focistáról. A forgatókönyvet már két évvel ezelőtt egyeztette is egy neves forgatókönyvíróval, ám a mozi nem készült el. Vajna Timi szeretné beteljesíteni férje vágyát. TV + SztárokOrigoPachmann Péter élő adásban dicsérte meg Bartha Sylvi bikinis testét – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pachmann-peter-elo-adasban-dicserte-meg-bartha-sylvi-bikinis-testetvideo.htmlA Balatonból, vízibiciklin jelentkezett be a TV2 időjósa, Bartha Sylvi, aki rózsaszín bikiniben mutatta meg elképesztő alakját. Több se kellett a gyengébbik nem nagy rajongójának, Pachmann Péternek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKinyújtott nyelvvel grimaszol Sarolta hercegnő – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kinyujtott-nyelvvel-grimaszol-sarolta-hercegno.htmlSarolta hercegnő kinyújtott nyelvvel grimaszolt az alattvalóknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.