Így nyaralnak Rubint Rékáék Monte-Carlóban – Fotó

Rubint Réka Schobert Norbert nyaralás Monaco Monte-Carlo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olaszország után Monte-Carlo felé vette az utat Rubint Réka és családja.

Az olaszországi felejthetetlen napok után Monte-Carlóban vakációzik a Schobert család. Norbi, Réka és a gyerekek nagyon élvezik a kiruccanást – legalábbis ez derül ki azokból a képekből, amiket a közösségi oldalukra feltöltöttek.

Mutatunk közülük néhányat!

Megmutatta a feleségét, Ágit Németh Lajos: 45 éve élnek boldog házasságbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190805-megmutatta-feleseget-agit-nemeth-lajos-45-eve-elnek-boldog-hazassagban.htmlAugusztusban ünnepli Németh Lajos és felesége a 45. házassági évfordulójukat. A meteorológus a Storyban mesélt arról, hogy milyen meglepetéssel készül. Az biztos, hogy kellemes hónap elé néznek. UtazásOrigoHallstatt: a 800 fős falu, amit évente egymillióan keresnek felhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190801-hallstatt-a-800-fos-falu-amit-evente-egymillioan-keresnek-fel.htmlImádják a turisták Ausztria egyik gyöngyszemét, Hallstattot. Utazás--Szex, buli, drogok: ez zajlik a Karib-tengeri hajóutakonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190801-szexbuli-drogok-ez-zajlik-a-karibtengeri-hajoutakon.htmlKarib-tengeri hajóutak vendégei és munkatársai vallottak arról, mi zajlik ezeken az utakon. Utazás--Majka és Dundika kettesben romantikáznak a Comói-tó partján – fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190801-majka-es-dundika-kettesben-romantikaznak-a-comoi-to-partjan-fotok.htmlMajka és párja, Hajni két gyerek mellett is igyekeznek megőrizni a szerelem lángját, ami szemmel láthatóan sikerül is nekik. Ezúttal kettesben romantikáznak a vízparton. UtazásOrigoKasza Tibi meglepte a feleségét, Mankert: Las Vegasba vitte a házassági évfordulójuk alkalmábólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190731-kasza-tibi-meglepte-feleseget-mankert-las-vegasba-vitte-a-hazassagi-evfordulojuk-alkalmabol.htmlKasza Tibi és felesége, Manker a közeljövőben ünneplik második házassági évfordulójukat. A boldog férj előmeglepetéssel készült a feleségének: két napra Las Vegasba repítette. UtazásOrigoVajna Timit a luxusnyaralása miatt bántják: elárulta, nem tudná kifizetnihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190723-vajna-timit-luxusnyaralasa-miatt-bantjak-elarulta-nem-tudna-kifizetni.htmlVajna Timi éppen Görögországban pihen, de sokan a szemére vetették, hogy luxusüdülésen vesz részt. Elmagyarázta, hogyan engedheti meg magának. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.