Czippán Anett is Görögország viharsújtotta részén nyaral

vihar Görögország Czippán Anett nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas vihar csapott le Görögország északi részére, a Halkidiki-félszigetre. Hat turista életét vesztette, és többen kórházba kerültek. Czippán Anett és családja is itt nyaral éppen, Szithonía-félszigetről posztolt.

A csinos műsorvezető egy képet osztott meg közösségi oldalán, ami nem éppen nyaralós hangulatban készült. A fotón Anett egy vödröt tölt meg tengervízzel, amit a szállásukra visz, hogy a mosdót egyáltalán használni tudják.

"Nem egy nyaralós kép! Nincs villany, nincs víz, tehát muszáj a tengerből felvinnünk, hogy tudjuk a mosdót használni. Mindenki dolgozik ezerrel, hogy visszaálljon valamiféle állapot. #viharutan" - írta a képhez.

Megtalálhatták Orseolo Péter király eredeti sírhelyét a pécsi székesegyház altemplomábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190710-megtalalhattak-orseolo-peter-kiraly-eredeti-sirhelyet-a-pecsi-szekesegyhaz-altemplomaban.htmlMinden valószínűség szerint előkerült Orseolo Péter király eredeti sírhelye a pécsi székesegyház altemplomában az elmúlt hónapokban zajló régészeti feltárás során – jelentették be az ásatás vezetői. UtazásOrigoEzért nem szabad alkoholt inni repülés közbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190710-ezert-nem-szabad-alkoholt-inni-repules-kozben.htmlSokkal gyorsabban telik az idő, ha közben jól szórakozol, de erre a levegőben más módot kel találni – az alkohol nem jó megoldás: ezért. UtazásOrigoEzért fehér a hotelekben az ágyneműhuzathttp://www.life.hu/lifeutazas/20190710-ezert-feher-a-hotelekben-az-agynemuhuzat.htmlSzinte minden hotelben fehér ágyneműhuzatot használnak: ezért ez a sláger. Utazás--Átadták a felújított Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdőthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190710-atadtak-a-felujitott-pesterzsebeti-jodossos-gyogy-es-strandfurdot.htmlÁtadták a felújított Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdőt szerdán, a rekonstrukció több mint hárommilliárd forintból valósult meg, a strand ma délután nyitotta meg kapuit. Utazás--Rubint Réka soha többé nem utazik fapadossal a ciprusi incidens utánhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190710-rubint-reka-soha-tobbe-nem-utazik-low-cost-jaratokkal-a-ciprusi-incidens-utan.htmlAhogy megírtuk, Schobert Norbi kisfiát nem akarták felengedni a ciprusi repülőgépre túlfoglalás miatt. Később a légitársaság is reagált: elmondták, hibáztak. Rubint Réka a TV2 Mokkájában mondta el, mi történt. Annak ellenére, hogy a fapados légitársaság bár bocsánatot kért, és kártérítést is ad, a fitneszedző leszögezte: soha többet nem utazik fapadossal. UtazásOrigoKiss Ramónát meglepetésnászútra vitte a férje: Insta-storyban mesélte elhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190709-kiss-ramonat-meglepetes-mini-naszutra-vitte-a-ferje-instastoryban-meselte-el.htmlKözösségi oldalán dokumentálta utazását Kiss Ramóna, akit férje egy meglepetésnászútra vitt el. Kettesben mentek, a kisfiuk nélkül. UtazásOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.